0 oy
82 göst.
Aile kategorisinde (3 puan) tarafından
Kızlar merhaba,  bebegim 18 aylik evet henüz memeden kesmek için erken ama dayanamiyorum artık psikolojik olarakta fiziksel olarakta tükenmiş durumdaym sürekli ama sürekli emmek istiyor beni her gördüğünde göğüslerime saldırıyor bildiğiniz.  Misafirlikte evde heryerde tek derdi meme çok bunalmış durumdayim  aynı durumda olan var mı?

6 Cevaplar

0 oy
(3,806 puan) tarafından

18 aylık ve aynı durumdayız. Öyle oluk oluk süt aksa neyse diycem ama damla damla geliyor dudak tiryakisi heralde bizimki :D bende bıraktırmak istiyorum bakalım deniycem yakında şimdi hasta bi iyileşsinde

(3 puan) tarafından
Demi ya biraktirmak çokta anormal değil vicdan yapıyorum kendi kendime ama bende tükenmiş durumdaym kendimi hiç iyi hissetmiyorum :(
(3,806 puan) tarafından
Yok canım ya 18 aylık artık herşeyi yiyor hiç vicdan yapılacak bişey yok
-Reklam-
0 oy
(7,447 puan) tarafından
Benimki de aynıydı azalttım zamanla alıştı simdit bi öğlen emiyirt bı akşam bir de gece iki kez toplamda 4 kere. Meme ucuma salça sürdüm her istediğinde öyle öyle azaltmış olduk. Yakijt zamanda da braktrcam şimdi 20 aylık 
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Oğlum ısırdığı için 20 ayda biraktirmistim ben ama 3 ay geceleri agladi
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Ac olduğu icin enmiyo emzik olarak kulanıyo memeyi o tüm cocuklar öyle
0 oy
(715 puan) tarafından
Benim kızımda 18 aylık o kadar bağımlıki hiç birsey yediremiyorum aklına geldikçe emmek istiyor resmen arkadaş oldu memeyle kendi istemediği sürece çekemiyorum ağzından devamlı bi birine geçiyor bi birine en son bırakacağı zamanda iki göğsümede eliyle bay bay yapıyor öyle  kapatıyor :)
(708 puan) tarafından
:))) masallah saglikli olsunlar hayirli evlat olsunlar insallah
(715 puan) tarafından
Aminnn canım cümlemizin inşallah :)
0 oy
(708 puan) tarafından
Cok normal bnmki de 18 aylik goz actirmiyor valla arabaya binmek zulum gibi.ama 2 yasa kadar emzirmeyi biraktirmam ilkini de 2 yas 3 aya kadar emzirdjm.biraz sabir gececek ozleyecegimiz gunlerden ben oyle bakiyorum.gelip geciyor hepsi cabucal buyuyorlar saglikli olsun da tek emziriyim sorun degil diyorum kendi kendjmi telkin ediyorum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 365 göst.
0 oy
2 cevap 112 göst.
4 Ocak 2021 Aile kategorisinde Cns (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 358 göst.
28 Nisan 2020 Diğer kategorisinde İnstructor (738 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 159 göst.
13 Ekim 2021 Aile kategorisinde Aybikesaglam (264 puan) tarafından soruldu