Merhaba serklajliyim ve çok zor bir gebelik geciriyirum 34 haftaya girdim ve bu surec hep erken dohum olabilir diye yatarak gecti.tabi esim calistihi icin anneme geldim ve o bana bakti.arada kardeslerimden dolayi husursuluklar vardi ve ben tehlikeli olmasina rahmen bir sure kendi evime gectim.ama sonra hamilelihim daha riskli bir hale gelince anneme geri geldim bakmasi icin .bu surecte annemde hasta ve anjio oldu cok zor bi donem yani.simdi tam dohum icin gun sayarken kayinvalidem rahatsizlandi ve onunla altli ve üstlu oturuyorduk kendisinde nefes darlihi ve kalbinde yavas calisma sorunu cıktı.saturasyon cihazi kiralandi 15 gun icin ama cihazdan cikinca gene nefessiz kaliyormus üst katimda oturuyorlardi ve camlari kücük bi cati kati dairesiydi.simdi esim tek cocuk olduhu icin annesiyle ilgilenmek adina 1 haftadir onun yaninda.esime bugun bizim daireye inin camlari kucuk yukarda iyilesemez dedim ama bi yandanda pek icim istemiyo 20 gune kadar allah nasip ederse bebehimle dondühumde eve ev cok kalabalik ve evde bir bakmam gereken hasta olucak kayinpederim biraz sorumsuzdur bu konularda onunla ayni evde özellikle bebehe alisma suremdede rahat edicehimi hic sanmiyorum çıkmazdayim esimide arada birakmak istemiyorum daha oncesinde 1 hafta beraber yasamistik özelimize pek dikkat etmemisler di siz olsaniz nasil cikardiniz bu durjmdan