İlk doğduğunda bebişime alışamamıştım çünkü düşün gece 12 den 7ye kadar uyumadığını bilirim ne yaptıysam uyuyamamıştım sonra 7 oldu 5 sonra 3 derken öyle böyle oturdu hep eşim veya annem yapardı ben tek emzirirdim geceleri de ben yapardım sonra sonra alıştım ve şimdi canım parçam her şeyini ben yapıyorum eşime dahi karışır oldum bir süre adapte olmakta zorlanılır bence ama şöyle düşün o dünyayı seçmedi o anne ve babasını da seçmedi biz onu dünyaya getirmek istedik ve Rabbim de buna izin verdi ol dedi ve oldu bakıma muhtaç meme-mama versen emer-içer vermesen aç kalır altını alsan temizlenir almasan pişik olur rahatsız olur sevsen huzurlu olur sevmesen huzursuz olur öyle düşünceler vesvesedir düşünce geldiğin de estağfurullah de ve bebeğine çokca sarıl ben o kadar çabuk büyüyor ki inanamazsın o uykusuz geceler geri de kalır evler temiz olur mutfaklar toplu olur ama onun zamanları geri gelmez o kadar pişmanım ki ilk zamanlarını değerlendiremediğim için şimdi her uyandığın da öpüp kokluyorum bebeğim ile konuşuyorum
Yasamayan yoktur heralde) ilk 4 sene bebbek annenin hayatini zindana cevirio. İlk 1 snenr farz zaten. İlk 6 ay anne sadece nefes alip veriyir yasamiyor gibi toprak ustundeki olüden fRksiz gibi oluyor genelde. Bu herkeste boyle emin ol. Gececk say gunleri bu gunde bitti ozgurluge bi gun daha yaklastim diye say.
6 ay 1 yas 2 yas 3 yas 4 yas kendine level koy bölumlere ayir dort seneyi. Ha gayret iki ye yaklastik ha gayret 3 e akldi falan diye sayinca safak daha kolay bakiliyor bebek en azindan sona yaklasmanin motivasyonu ile daha cekilir oluyor gunler
1,507,852 soru
24,611,838 cevap
364,116 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın