0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (164 puan) tarafından
Emzirme dönemi sigara içen var mı özür dilerim ben hamile iken içmiyordum. Doğurunca depresyon ve anksiyete beni sigaraya itti günde üçü geçmiyorum ama çok kötü hissediyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(6,062 puan) tarafından
Eleştirenler olabilir malesef yani ne yapalım bnde kızım  dünyaya geldi tamamen kestim vaktim olmadı icmeey biliyorr musun oysa doğuma gitmeden içtim bı baktım suyum geldi . Neyse kızım 9 aylıktı gebe kald yine içmedim takı doğuma 2 hafta kala kiraciydim ev sahibim çıkın diye çok stres etti bni çok zor surecler atlattım malesef yine dev ettim bn içiyorum yani 
-Reklam-
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Ben içen biriyim normalde hamileyken ağzıma sürmedim doğum yaptıktan sonra bir kaç şeyden dolayı sütüm azalmıştı mama + meme olarak gidiyorduk o zaman başladım ve inan ki sütümün tadı değişti içmedi zaten kesildi sütüm ardından komple mama kullanmaya başladık tadı çok değişiyor canım içip içmemek sana kalmış birşey kimse karışamaz o konuda 
(164 puan) tarafından
Kaç tane içiuordunuz benim de sütüm bugün azaldı
(2,208 puan) tarafından
Ben günde 1 paket içiyordum
0 oy
(4,746 puan) tarafından
Benim komşum içiyor o da senin gibiydi ama bebeği çok ağlıyordu sütün tadini etkiliyormus birde bakmıştı gaz yapıyor yazıyormuş ona rağmen içiyordu. 
0 oy
tarafından
Gebelikte de emzirme döneminde de bırakmadım ben. Birşey olmadı . Sütün tadını değiştiriyor diyenlerede inanma hiç birşey sütün tadını değiştirmez uzman hekim ve profesörlerin bu konuyla alakalı tezi var. Bebeğin sigaradan dolayı meme reddi yapmasının tek sebebi annenin sigara kokuyor olması.  Sıgara içtikten sonra üzerinizi değiştirip ağzınızı çalkalayabilirsiniz
(5,458 puan) tarafından
Hangi uzmanlar bunlar ya :D işinize öyle gelmiş sizin :D anne sütünün bileşenlerinin değişmesi, sütün tadını değiştirebilir. Buna kullanılan bir ağrı kesiciden tutun da içilen bir dal sigaraya kadar içeriği etkileyen herşey dahildir.
tarafından
Ay ben emzirirken dayanamayıp içiyordum :( 3 ayda memeyi bıraktı aslında reflüsü vardı belki o da etkendir ama sigara maalesef pis bir şey bebeğe etki etti mi ondan emin olamadım şuan :(
tarafından
Doğa evet süte karışma olanağı %1 ondan dolayı ağır bileşen içeren ağrı kesicilerde doktorlar emzirmeyi önermiyor ama sütün tadını asla hiç birşey değiştirmiyor  bununla alakalı okuduğum tezleri bulacağım sana baya oldu okuyalı çokta eminim buna :D
(5,458 puan) tarafından
Bekliyom canım tezleri
(5,458 puan) tarafından
Biraz fazla spor dahi sütün tadını etkiler. :)
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Ben de hamileyken bıraktım doğumdan 6 aydan sonra içmeye başladım ek gıda da olduğu için öyle uyuturken emziriyodum içtim yani o kadar psikolojim bozulmuştu ki 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 132 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
22 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 46 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Emine S (17,596 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 64 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryemcik333 (10 puan) tarafından soruldu

414,269 soru

12,467,371 cevap

46,952 kullanıcı

Kategoriler

...