0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (1,042 puan) tarafından

Kızlar bu asagda serdim halıyı dikine sersem nasıl olur sizce yoksa halı bu şekilde mi kalsın  nasıl düzenleyebilirim 

image

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Tercih meselesi ama oda çok boğdu beni ya renkler falan çok boğucu 
(1,131 puan) tarafından
Nasıl olduğunu sormamis ki..kucumsemeye hakkın yok sen öyle dedin diye degiscek mi
tarafından
Ne diyon sen ya kucumsedim mi tercih meselesi demişim iyi oku fikir istemiş fikir veriyorum çok bogucu renkler tek renk yapabilir hem size ne belki bu fikir hoşuna gider renkleri sadelestirir size ne yani
(1,131 puan) tarafından
Elimdekilerle nasıl birşey yapabilirim demiş.
(1,131 puan) tarafından
Renk değiştirmek kolay mı
tarafından
Şuan koltuk örtüleri var gayet uyguna bilmem denk geldiniz mi?
(1,131 puan) tarafından
Siz öyle yapın
tarafından
Benim ihtiyacım yok canım gayet sade renklere sahip odam teşekkür ederim size lazım galiba siz alın ☺️
(1,131 puan) tarafından
Bana lazım olduğu falan yok gayet isteyerek ve beğenerek seçtim herşeyimi a dan Z ye kadının sorusunu ve derdini düzgün okuyun öncelikle.
Abuk subuk şeylere para vermek zorunda değil
tarafından
Ya sizin yaraniz var ki gocundunuz sizene ya bırakın kendi yazsın siz neyin kimin avukatlığını yapıyorsunuz gerçekten bazı sinirlerinizi ofkelerinizi burada atiyorsunu, galiba size birşey dendimi YOK size laf atan oldumu YOK hani SİZE NE OLUYOR ??? ben fikrimi sundum ister umursar iister umursamaz siz öfkenizi kininizi gidin başka yerde çıkarın benimle muhattap olmayın her ne yazarsanız yazın sizinle münakaşaya girmicem İyi Günler.....☺️
-Reklam-
0 oy
(1,814 puan) tarafından
Berjerlerin yerine üçlü koltuğu at halinida enlemesine sersen nasıl olur acaba
(1,042 puan) tarafından
Nasıl yani anlamdim canim
(1,814 puan) tarafından
Üçlü koltuk varya karşı karşıya çok dar olmuş alan sağ taraftaki büyük koltuğu tekli olanlarin yerine koy cnm
(1,042 puan) tarafından
Hm anladım canım tşk ederim bir denim bakım basil duruyir yani diyisun bu uclulerden birini yukarıya köy o teklilerin yerine
(1,814 puan) tarafından
Aynen öyle yap orta kısım daha ferahlicwktir emin ol
(1,042 puan) tarafından
Mutlaka denicem bakım basil duruyir
0 oy
(1,212 puan) tarafından
Bence yastık yüzlerini koltuk rengiyle aynı renk yap halıların ikisinide yanyana ser

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 161 göst.
0 oy
21 cevap 673 göst.
0 oy
9 cevap 453 göst.
28 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,250 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 243 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Tugce12. (640 puan) tarafından soruldu

412,207 soru

12,409,037 cevap

44,750 kullanıcı

Kategoriler

...