0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,471 puan) tarafından
Yemin ediyorum çıldırıcam. Salgından nasibimizi aldık biz de. 5 gündür hastanede yatıyordu çocuğum. Son iki gündür iyiydi. Ateşi çıkmıyordu, yemek yemeye başlamıştı halsizliği falan gitmişti. Dün eve geldik gece ateş yine hooop 39.5 oldu. Çocuk yine birşey yemiyor. Bir o tarafa bir bu tarafa bayılıyor. Kusuyor. İşim b.ok tarafı bu sefer bana da geçti. Her yerim dökülüyor. Ciğerlerim acıyor resmen. Dünyada ne kadar pislik insan varsa hepsini topladılar memlekete. Ne salgınımız bitiyor ne hastalığınız. Ben bedduadan nefret ederim bilen bilir. Geceden beri ileniyorum. Bunları ülkeye sokana da, buna çanak tutanlara daaa. Allah hepsine bu çocukların çektiği eziyetin hesabını sorsun inşallah. Vallahi yazık deseniz ağlayacağım. Sinirlerim inanılmaz bozuldu 

5 Cevaplar

0 oy
(7,691 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım❤ bizde öyleyiz ateş yok tek hele ben öksürmekten ciğerlerim çıkacak nerdeyse geçmek bilmiyor bu illet hastalık
(5,471 puan) tarafından
Ben de bugün öyleyim. Öksürünce ta ciğerimin içi acıyor. O yavrular nasıl dayanıyor diyorum ya :(
-Reklam-
0 oy
(16,333 puan) tarafından
Öksürmekten ciğerleri parçalandı yavrumun yok iyilesmek diye bişey yok anlmaiyorum nedir dün haberlere verilmiş zatürre astım ve bronşit e çeviriyor dikkat edin diye Allah korusun ya 
(5,471 puan) tarafından
Kuzum bizim nebul cortair biraz fayda etti öksürüğe. Bi yazdır istersen sen de
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım bizde nasibimizi aldık çocuk iyileşti 5 gündür ben hastayım kızım hala öksürüyor ama ne olcak bilmiyorum bende kafayı yicem geçmiyor anam ne biçim bir illetse
(5,471 puan) tarafından
Çoook geçmiş olsun balım. Allah hepimize hemencik şifa versin inşallah
(1,347 puan) tarafından
Amin inşallah canım teşekkür ederim ❤
0 oy
(4,469 puan) tarafından
Geçmiş olsun, ama bu salgın sadece Türkiyede değil maalesef ya. Evet orada çok daha fazla ama eşim de geçenlerde oldu. 4 hafta öksürükten eziyet çekti resmen, şükür bize bulaşmadı ama. Doktor da boğaz yumuşatıcı bir takviye dışında birşey vermedi. Ama bütün ciğer kontrolleri yapıldı, temiz çıktı neyse ki. Tereyağı ve pekmezi suda eritip ılık şekilde için. Boğazları baya yumuşatıyor, özellikle akşamları yaparsanız, gece rahat uyursunuz. Vücut dinlenince hastalık da daha kolay atlatılıyor. 
(5,471 puan) tarafından
Çok teşekkürler. Ben sorun değil de işte çocuk :(
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Sarımsağı minik minik doğrayıp hap misali hem siz hem çocuğunuz yutun. Yoğurtla karıştırıp yiyin ama mutlaka çiğ sarımsak olacak ve minik doğranmış olacak. Ben bu sayede hafif atlattım 
(5,471 puan) tarafından
Balım 15 aylık çocuğa hayatta yutturamam ki onu :( kendim yapayım ama teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 81 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elfu (587 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 26 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (159 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 115 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Elisa123 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 277 göst.