+1 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Selamün aleyküm hanımlar kızım 1 yaşında 2 ay önce ishali başladi ne kadar doktora acile polikliniğe goturduysem ilaçları fayda etmedi devam etti en son özele götürdüm.2 3 hafta kesilmisti şimdi tekrar başladı hastaneye gitsem antibiyotik yazacaklae ve fayda etmiyor kesinlikle ne yapacağımı şaşırdım bir akıl verin ya bu arada yoğurt veriyorum bil bol ama bos ise yaramiyor

3 Cevaplar

0 oy
(2,113 puan) tarafından
Haşlanmış patates ve muz ver kesiyor bide sürekli ishal olması normal değil gibi detaylı araştırmak lazım 
-Reklam-
0 oy
(650 puan) tarafından
İshal için evde serum yapanlar var denemedim ama faydasını görenler olmuş, araştırabilirsiniz.
(199 puan) tarafından
Serum değil o canım tuz şeker karışımı içecek oğlum için sürekli yaptığımız bişi ama ölçüyu dikatli yapmak lazım zaten eczanede hazır tozu satılıyor
(650 puan) tarafından
Doğrudur canım bilgim yok sadece duydum.
(199 puan) tarafından
Oğlum laktoz intoleransi olduğu için ishal konusunda herşeyi öğrendik canım mecbur
(650 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım
(199 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(199 puan) tarafından
Reflor toz al eczaneden probiyotik zaten reçete edilmiyor devlet karşılamıyor oğlum laktoz intolerensi yani sürekli ishal reflor çok iyi geliyor ona birde muz haşlanmış patates ve ayva yaprağı çayı 
(3 puan) tarafından
Geçen dediğiniz refloru aldım da günde kaç kez veriliyor bide ne kadar zamanda keser sizce ona göre etki edip etmediğini anlayayim ayrıca kızım 1 yaşında sorun olur mu
(199 puan) tarafından
Sorun olmaz günde bir adet azıcık suya yada süte mamasina karıştırabilirsin akşamları ver
(199 puan) tarafından
Bol bool su içsin ishal vücudu kurutur susuz kalır canım iki üç güne reflor keser
(3 puan) tarafından
Tarifte bir bardak su dediği için bir bardak su ile verdim daha az mi su kullanayım
(199 puan) tarafından
İcecekse bir bardak su sorun olmaz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 108 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,579 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mrvyilmaz (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,660 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,250 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 363 göst.

402,021 soru

12,035,208 cevap

36,262 kullanıcı

...