0 oy
124 göst.
Aile kategorisinde (2,203 puan) tarafından
11 aylık daha aktif bir çocuk alkış yapıyor çak yapıyor ama bir şeye odaklandıysa bazen ismiyle hitap ettiğinde bile bakmıyor  benimde kafamda otizm mi acaba diye düşünmeden edemiyorum yarın doktora soracağım mesela hiç insan yabancılamaz birşey konuşurken şarkı söylerken ya da gel gel yapmayı öğretirken gözlerimin en içine bakar dinler saklanbaç bile oynuyoruz ama işte arada bakmaması beni çok korkutuyor hatta böyle olduğu zaman bir gün halam ve kuzenim ile görüntülü konuşuyorduk ismi ile seslendiler ama bir kere bile dönüp bakmadı mesela gelip öper beni bacaklarına yatarım kafamın üstüne kafasını koyar saçlarımı okşar 

2 Cevaplar

+1 oy
(7,459 puan) tarafından
Korkma robot değil ki bu kurulu olsunda hep baksın bazen gördüğü bişey bir oyuncak daha çok dikkatini çekebilir 
(2,203 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim valla böyle düşününce içim rahatlıyor ama beynim susmuyor
(7,459 puan) tarafından
Sakin ol kuzu benimde 11 aylık miniğim var  p yüzden biliyorum
-Reklam-
0 oy
(4,469 puan) tarafından
Otizm belirtileri için 11 ay biraz küçük. Her seslenildiğinde bakmaması bana anormal gelmedi, o anda başka birşeyle meşgul çünkü. Hiç bakmıyorsa o bir sorun bence. Oğlum yaramazlık yaptığında hala ismini söylediğimde duymuyormuş gibi yapıyor, alttan gülüp kaçıyor. 2.5 yaşında. Bence kafana çok takma ama doktoruna danış tabi.
(2,203 puan) tarafından
Sağol canım yani evet biz bile birşeye odaklanınca duymuyor bakmıyoruz ama insan düşünmeden edemiyor yarın soracağım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 354 göst.
28 Ekim 2023 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 370 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
+1 oy
10 cevap 310 göst.

405,937 soru