0 oy
102 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (649 puan) tarafından
Kızlar 4 gündür sancılarım var bu gece acile gittim açılma yoktu sancı vardı sabaha kadar uyuyamadım bugünde kendi doktoruma gittim 2 parmak açıklık olmuş dedi bu gece çok ağrın olursa sabah yatisini yapalım sizce dogururmuyum yarın birazda erken oluyor 37+1 sorun olurmu acaba

3 Cevaplar

0 oy
(1,094 puan) tarafından
Bende 2 cmle gittim keşke gitmeseydim ..biraz daha açılma olsaydı suni verdiler 2 gün sonra doğum oldu ..Açılma için yürüyüş yap bol bol .ılık duş al eşinle birlikte ol..Rabbim yardımcın olsun canım 
(649 puan) tarafından
Canm iki cm gittim yatirmadi doktorum dedi yarın sabah gel yatış yapalım bende dedim doktoruma sancım çok olursa yatarım diye
(1,094 puan) tarafından
Kız ıkınma sancın olunca yani ıkınma doktor gözetiminde olursa daha iyi..sen sadece bol bol yürü ...
(649 puan) tarafından
Canım eltim diyor ıkın acilman çabuk olur ikinmassan açılma olmaz diyor sürekli ikinmiyorum çocuk assagi vurmaya baslayinca
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok cnm bende 37 de doğurdum sadece bir gece tek bebişimle hastanede kaldık taburcu olduk  senin açılman varsa evde ılık su ya otur 20 dk , sonra sıkı giyin merdiven basamakları in çık.evde otur kalk yap sürekli Hareket halinde olki açılman devam etsin yoksa suni sancı  yaparlar sana ,onun için kendin çabala derim ben
(649 puan) tarafından
Öyle yapıyorum canım valla yer siliyorum sancım olunca ikiniyorum
0 oy
(649 puan) tarafından
Kızlar yardımcı olabilir misiniz 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 508 göst.
12 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 156 göst.
30 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde NILHAN (113 puan) tarafından soruldu