0 oy
148 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Bebeğim 4 aylık. Doğumdan beri eşimle sürekli bir çekişme, tartışma halindeyiz. İki gün iyiysek 3 gün tartışmalıyız. Evlendigimden beri ilk kez evden cekip gitti. Ailesi çok yakın oturuyor ve asla yalnız kalmıyoruz. Kalınca da tartışıyoruz. Saçma sapan sebeler bir de.Bana sürekli lohusalıktan çıkamadığımı söylüyor. Gerçekten çıkamadım mi? Her şeye aşırı takıldığımı söylüyor. Bu durumda olan var mı? 

3 Cevaplar

0 oy
(532 puan) tarafından
Valla 4 yıllık evliyiz bizde iki bebeğimiz var tüm kavgalarımız ailesi yüzündendi ama sizde sorun farklı ailesi olunca kavga yok demişsin 
-Reklam-
0 oy
(2,494 puan) tarafından
kızım doğduğunda ilk 6 ay çok kavga ederdik erkekler maalesef kadınları anlamıyolar keyfi kavga yaptıklarını sanıyorlar ha bide üstüne çocuğu senden alıcam deyip dahada insanı strese sokuyolar 
(2 puan) tarafından
Onu da yaptı. Tartışmadan sonra ben gideceğim diyince kızımı kucagimdan alıp istediğin yere gidebilirsin şimdi dedi. Sonra da özür diledi öyle demek istemedim falan.
(2,494 puan) tarafından
benim eşimde öyleydi hemen derdi kızımı alırım öyle boşan madem ama kızım 6 aylıkken ben ne yaptım 2 gün yok oldum gittim ailemin yanına çocuğuda bıraktım eşime 1 gün bile dayanamadı gecesi gelip aldı beni geriye şimdide tartismamiz var ama demiyor artik kızımı ver bana öyle git diye
0 oy
(4,290 puan) tarafından
Çıkılmiyor benim 1 sene sürdü gerçekten berbat bir durum. Ben o zaman kimseyi istemiyordum eşimle tartışmalarımiz oluyordu şimdi iyiyim o zaman ki kafa yok 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 646 göst.
0 oy
7 cevap 346 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
8 cevap 360 göst.
29 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (149 puan) tarafından soruldu

410,834 soru

12,362,543 cevap

41,684 kullanıcı

Kategoriler

...