kızlar Ben nerede hata yapıyorum Benim ne suçum günahım var size yemin ediyorum ki ben eşimi asla zorluk çıkaran bir insan değilim kendim için hiçbir şey istemem Hatta para bırak demem evin alışverişini falan o yapar Zaten ihtiyacım olmaz para ya hiçbir şeyine eksik etmiyorum Kendimi övmek gibi değil ama gerçekten de güzelim bakımlıyım 22 yaşındayım 20 aylık bir oğlum var vurdumduymaz de değilim iyi bir anneyim eşim eşim evlendikten sonra çok değişti ilgisi alakası sıfıra düştü Bunu onunla binlerce defa konuştum ama tamam diyor hala aynı biri bana bir şey desin Keşke bir şeyleri de umursamasaydım kulak ardı etseydim benim huyum da böyle takıyorum kafaya çok üzülüyorum gerçekten
BENİM ANLAMADIĞIM NEDEN KOCALARİNİZA YÜRÜRKEN BAŞKA KADINLARI DİLİNİZE SAKIZ EDİYORSUNUZ NEYMİŞ DİĞER KADINLAR SÖMÜRÜYOR MUŞ DİĞER KADINLAR ŞÖYLE KADINLAR BÖYLE NEYİN KIYASLAMASI NEYİN SÖMÜRMESİ BU BELKİDE BAZI ŞEYLERİ HAK EDİYORSUNUZ DİYİP GEÇECEĞİM ÖNCE KARI KOCA EŞ OLMAYI ÇÖZÜN ONDAN SONRA SİZDE SÖMÜRÜN KOCA PARASI YİYİN
1,486,316 soru
24,299,584 cevap
343,974 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın