0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (9,632 puan) tarafından

Kızlar selam çok canım sıkkın. Kızım büyüdüğü için bebek arabasını kilere indirmiştik. Bi komşum var iyidir hoştur ama bazı şeyleri bana uymuyor. kızı doğum yapmıştı bebek arabamı istediler verdim. gitmişler tekerini kırmışlar. Kapılarına gitmesem söyleme zahmetinde bile değiller. Gidip alakasız bir teker taktırmışlar. alayım mı bebek arabasını dedim cocugu baska doktora götürücez dedi oyle olunca tamam dedim isteksiz ama sinirde oldum resmen islerini bitirip getirince diyeceklerdi bana. Siz bu durumda napardınız cok suistimal ediliyorum gibi geliyo. O bebek arabasını o şekilde kesinlikle kullanmam ben ikinci cocugum dahi olsa. Yazık oldu. :( Bana da ders oldu kimseye bişeyimi vermicem artık

3 Cevaplar

0 oy
(4,224 puan) tarafından
Valla iyilik de hakedene yapilmali bence yüzsüze bak bir zahmet özür dileseydi 
(9,632 puan) tarafından
Ne güzel söyledin canım gerçekten de öyleymiş.
-Reklam-
0 oy
(1,531 puan) tarafından
Ayy ya keşke dusunselermis her şey zaten ateş pahası eşyalarımızı özene bezene kullanıyoruz :( istemişler ne güzel kirmamissin en azından gelip söyleyebilirlerdi kusura bakmayın ne gerekiyorsa yapalım falan diye böyle slk yerine koymuş gibi yapınca çok zoruma gidiyor benim de gerekiyorsa yenisi bile alınır yani emanet sonuçta çok mahcup olurdum ben
(9,632 puan) tarafından
Bende aynı sekılde canım emanete zıyanlık gelirse çok kötü olurum karşılarım mutlaka. Gizli gizli gidip teker taktırmışlar bu kadar mı ozensızsınız ya. Bir daha benden en ufak bir iyilik göremeyecekler. Baktım muadılıne bebek arabasının fiyatı 2.500 ü geçmiş butun tekerleri değiştiricem mecburen
(1,531 puan) tarafından
Valla her şey o kadar pahalı ki durduk yere sana da masraf ya bari duzgun sırıtmayan bir şey taksaydiniz iş görürdü en azından bu da tecrübe kuzum sende verme bir daha ♥️
(9,632 puan) tarafından
Hic alakası yok benim tekerimin yanından geçemez hayırlısı bakalım eşimde sinirlendi bişey demedi ama üzülmeyim diye ama bir kez daha böyle bir olayla çıkamam karşısına
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Canım kimseye bir şeyini verme işlerini görürler anca eltim 4 yaşımdaki kızını oturttu işini gördü bir baktım tekerlek kırık ki onu da dayım vermişti ben baston almayım diye bende travel sistem var nuna nın normalde böylelikle 2 tane var neyse  ne teşekkür etti ne özür diledi kağıma koydu gitti Allahtan tekerlek takılıyor yerine düğmeliymiş bende sonradan fark ettim şimdi hamile 6 aylık benden nuna yı istiyor kusura bakma bende istiyorum ikinci çocuk dedim geçtim bir de ayyy bu ne biçim bebek arbası diye söylenir 
(9,632 puan) tarafından
Çok iyi yapmıssın canım bende vermicem bişeyimi kimseye artık.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 183 göst.
0 oy
5 cevap 138 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (146 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 547 göst.
6 Eylül 2024 Aile kategorisinde Pakize333 (2,315 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 405 göst.
22 Ağustos 2024 Aile kategorisinde sweetlady (774 puan) tarafından soruldu