0 oy
98 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
3 gun once implant yaptirdim disetlerim icten cok kasiniyor dikislerin oldugu yerler elimi sokup kasiyasim var normal mi bilen var mi yoksa gitsem mi doktora

3 Cevaplar

0 oy
(3,086 puan) tarafından
Normal canım iyileşmeye başladı için 
(829 puan) tarafından
Oylemi icimi rahatlattin valla canim sagolasin
(3,086 puan) tarafından
Benimde kaşınırdı bide kızım 2 yaşındaydı bi kafa atı yanağıma ciğerimi deldi sanki acısı bide şişti benim yüzüm canım seninde şiştimi
(829 puan) tarafından
Sismez mi iki tarafta ama bugun indi baya 2 gun falan surdu iste agri falan hic olmadi sukur
-Reklam-
0 oy
(4,227 puan) tarafından
1 hafta boyunca günde 5-6 kez tuzlu su ile gargara yapmalısın haberin olsun.implant bildiğin çeneni yararak yapılıyor ameliyat yani kasinmasi çok normal.Ben 4 tane yaptirdim 2016 da
(829 puan) tarafından
Antibiyotik garagara falan verdi zaten kullaniyorum ama kasiniyor iste
(4,227 puan) tarafından
Bildiğin tuzlu su ile gargara yapmalısın tuz hem mikrop kırar hemde damagindaki yaraların iyileşmesini sağlar kasintin azalir
0 oy
(5,456 puan) tarafından
Ay ocakta yaptırıcam. :( bildiğin dişçi fobisi oluştu şu implant yüzünden :(
(829 puan) tarafından
Hic korkmana gerek yok benim 4 tane yapildi 10 dk falan ancak surdu bende dedim bu kadsr miydi hicbisey yokmus:)
(5,456 puan) tarafından
Valla mı yaaa. Ay çok teşekkürler. Öyle canı tatlı bi insan değilim. Ama çekim sonrası çok eziyet oldu. Diş köküm sinüsüme saplanmış. Çekince sinüsüm delindi ufak bir operasyon oldum. Hani acılı değildi ama mide bulandırıcıydı
(829 puan) tarafından
Benimde 2 dis cekildi altinda kistler olusmustu oncesinde kist ameliyati oldum 4 ay falan bekledim kemik olusmasi icin pazar yapildi iste inanki dis cekimi kist temizligi vs.daha kolay implant disetini kesiyor bi aletle araliyor kemik gorununce de matkapla vidayi sokuyor sonra kapanis bu kadsr hic aci falan yok sadece dokunusu hissediyosun sana da cok gecmis olsun simdiden insallah kolay gecer seninki de

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 107 göst.
27 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Poyraz Mira Moms (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 387 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (737 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde EslemSerra (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,415 puan) tarafından soruldu

410,886 soru

12,364,684 cevap

41,882 kullanıcı