0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Merhaba  benim evde gelinliğim var dantelli taşlı tuşlu özel dikim kabarık prenses modeli ilana koydum hayrina gelinlik verecem  sizce siz verirmidiniz? Çok kararsızım yani kuru temizlik yapıldı evde fazlalık diye vermek istiyorum ama gelinliğimi çok seviyorum 

6 Cevaplar

+1 oy
(5,972 puan) tarafından
Verdim ihya sahibi bir kıza ücretsiz  ne yapcam  tutup  ver mutlu olsun  dua alirsin bol bol
-Reklam-
0 oy
(273 puan) tarafından
Ben vermem vermiyorum da benim gelinlik özel dikim çok ünlü bir yerde diktirdim. Asla modası geçmeyecek helen olacak dedim. Neden diye sordular ileride kızım gelinim olursa belki nikahında vs giyer dedim. Asla taş yok mesela. Daha kuru temizleme olmadı . 3 yıl olacak neredeyse sskskksk. Benim ki yer kaplamiyor o yönden çok iyi 
0 oy
(9,577 puan) tarafından
Keşke benimkide dursaydi asla kimseye vermezdim 
0 oy
tarafından
Benim gelinliğimde özel dikim. Evimde yer yok ama kapının arkasında duruyor. Bindallığımda özel dikimdi biri bir oda da diğeri diğer oda da kapı arkasında duruyor. 
0 oy
(394 puan) tarafından
Kac yıl onceki  

Bedava degilde  birazda  olsa isterdm
0 oy
(1,531 puan) tarafından
Yani ihtiyacı olan ve durumu olmayan birine neden olmasın tabii ilerde kızıma saklamak gibi bir hayalim yoksa :) ama onların da begenecegini sanmıyorum o zamana kadar neler çıkıyor neler boşuna evde duracagina birilerinin hayalini süslesin ♥️

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 156 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 219 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 334 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ayparca (57 puan) tarafından soruldu

406,305 soru

12,181,772 cevap

36,682 kullanıcı