Değerli üyelerimiz
Yakın çevrenizin duymasından çekindiğiniz paylaşımları yaparken lütfen daha dikkatli davranınız. Özellikle kullanıcı adı gerçek ismi-soyismi olan veya kimliğini açığa çıkaracak kullanıcı adı olan üyelerimiz. Unutmayınız buraya yakın çevrenizden de insanlar üye olabilir. Kimsenin huzursuzluk yaşamasına vesile olmak istemeyiz.
Sağlıklı günler dileriz.
Cok haklısın admincim bende yaptim oyle adimi cocuklarin isimlerini falan yasadigim yeri tum bilgileri neredeyse soyledim sonrada pismanlik yasiyorum.. cok şükür kötü hiç bi paylaşımım olmadı ama yinede deşifre olmak istemem.
Cok haklisin admin. Isim degistirme hakki olsa iyi olur herkese 1er tane hak verilse
Sagol admin uyeleri dusunuyorsun:)
Foto koyanlar dıkkat etsın nıcklıler neyse de.
Iste bu sevgili adminimiz artik cok ozel konularini insaallah paylasmaz arkadaslarimiz.
Kesinlikle admin çok haklı o yüzden siz siz olun gerçek isimlerinizi kullanmak yerine rumuz kullanın sonuçta türkiyenin dört bir tarafından kullanılan bi uygulama bu tedbir şart:-)
İsim değiştirmek istiyorum bende ama olmuyor ya değişse en azından bı seferlik olsa bu diğer hamile soru kısmında yazıyor ismim çok istedim değişmeyi ama olmadı ben de öyle çok kötü şeyler söylemedim yazmadım ama değişmek istiyorum
Ben ismimi değişemiyorum değişe bilsem keşke bana tek seferlik bir hak tanırmisiniz yada siz değişe bilirmisiniz admin hanım.
Doğru diyor admin hele bazı arkadaşlar profil resmi var kaynanam boyle soyle yaptı eşim şöyle yaptı diye anlatıyorlar
İşin değişikliği yapanların aklında kalsın diye yorumluyorum çok iyi düşünülmüş bişey
409,902 soru
12,323,850 cevap
39,051 kullanıcı