0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (2,745 puan) tarafından
Hangisi daha az baş ağrısı yapıyor kızlar ya

8 Cevaplar

0 oy
(7,803 puan) tarafından
Ben ikisini de belden uyuşma yaptım rahatı benim için 
(2,745 puan) tarafından
Bende aşırı baş ağrısı yaptı belden uyuşturma ya
(7,803 puan) tarafından
Ben onun için nescafe içtim cnm bol bol sade olandan
(2,745 puan) tarafından
Bnde içtimde ağrı devam etti sadece braz hafifledi
-Reklam-
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Belden uyuşmalı oldum oğlumu gördüm çok güzeldi. Tabi sonradan uyutuldum orası ayrı :) 
(2,745 puan) tarafından
Görmeyi gectim artık o ağrıyo yaşadım ya
(2,377 puan) tarafından
Seninki de kötü olmuş bacım ya
(2,745 puan) tarafından
Hemde nasıl ya
(2,377 puan) tarafından
Benim de bayağı kötüydü ya ama oğlumu gördüğüm an dünyaya bedeldi. Bildiğin kendi ameliyatımı izlesim tepemdeki ışık aynalıydı oğlumu çıkardılar eşini çıkarmak için baskı yapıyolar ya anam ben onu hissettim ama nasıl bağırıyorum tansiyonum falan mı oynadı ne makineler öttü sonra beni uyuttular ameliyatım da uzun sürdü zaten bir daha doğurmak istemiyorum cidden. Ama oğlum tek kalsın da istemiyoeum çok zor bir şey annelik çocuğu dünyaya getirmek kolay değil. Sezaryen öncesi çekilen sancı ama doğuramaman detayını hiç söylemiyorum bile :)
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Ben genel oldum bir sorun yaşamadım.Belden deneyimlemedim.
(2,745 puan) tarafından
Bnde genel istiyorum
0 oy
tarafından
İlk bebem belden uyuşma oldu kesilirken hissettim bağırdım sonra tansiyonum düştü geri düzeldi o anı bir daha istemem heleki sırta vurulan iğne benim canımdan can aldı 2.bebem olunca direk komple bayiltin diyecem 
tarafından
Hiç sorma baya çektim doğumda 1 hafta yatış yaptılar bırakmadılar.ha bire nst girdim düzgün yemek desen yok uyku desen yok o yüzden hamile kalmak istemiyorum heleki sezeryan doğum hiç ama hiç istemiyorum o anlar gozumun önüne geliyor :(((
(8,419 puan) tarafından
Ay bende tekrar doğurmak istemiyorum. En çok canımı yakan sezeryanda sonda takilmasiydi. Uyusturmadan taktılar çok kötüydü. Oğlum 28 aylık şuan zaten düşünmüyorum. Kadın olmak ne zor erkek olaydım keşke. :)
tarafından
Sondayi takarken hiç birsey hissetmedim gelip uyusturmadilar bile odada hazır bekliyordum gelip taktılar çıkarırken bilr hissetmedim sjsjsjs

Benim kızımda 23 sylik uzun bi süre ne brn ne eşim istemiyoruz o doğum hikayesi brnide eşime baya yıprattı herif doğum olacak diye 1 hafta boyunca hastane köşelerinde yattı:))
(8,419 puan) tarafından
Ay maşallah hissetmemissin ne güzel
tarafından
Evt bi ona maşallah gerisi kabus shshsh
0 oy
tarafından

İlkin de komple uyutuldum  hiç baş ağrısı filan olmadı 

İkinci de belden oldum felaket baş ağrısı çektim doğum felcine kadar gitti

doktorum bir daha belden uyuşturma yapma doğum yaparsan dedi

(2,745 puan) tarafından
Bende iki tane uyuşturucu yaptılar öldüm geri geldim
tarafından
Komple uyumak en iyisi
tarafından
Bana 3 tane vurdular oyy ://
0 oy
(739 puan) tarafından
Benimde çok fena başım ağrıdı belden olmuştum bir hafta kadar sürdü ağrı, ama komple bayılmayı da istemem genel anesteziden uyanamazsam korkusu var bende :D 
(2,745 puan) tarafından
Benimde bir hafta sürdü ya
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Belden oldum , 1 hafta ne ağrılar çektim omuzlarım başım en çokta omuzlarım ağlatmiştı beni
(2,745 puan) tarafından
Ay benimde baş boyun
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Ayy ben belden uuusmaya cesaret edemedim az cok dokunuslari hissetiyosun ben panik olurum dedim o zaman geneli onerdiler genel oldum miss gibiydi valla uyandigimda hersey olmus bitmis minicik birse yanimda besikde yatiyodu :))
(2,745 puan) tarafından
Allah bağışlasın :)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 545 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Arifekalan (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 709 göst.
0 oy
19 cevap 353 göst.
9 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gri Kedi (2,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Havvanur1 (1,025 puan) tarafından soruldu

412,181 soru

12,408,265 cevap

44,705 kullanıcı

Kategoriler

...