Bebeğim de u.yuz görmüşlerdi u.yuz değil miş çok şükür de bende evdeki bütün çamaşırları yıkamak için kirliğe atmıştım birikti annem yollama dememe rağmen ne var ne yok eşimden kayinavaldeme yollamış posetlere bakcaktim bakmaya fırsatım olmadı bir geldim posetlemis kapıya koymuş iç çamaşırım varmiydi anne diyorum hatırlamıyorum diyor neyse bu durumdan rahatsiz olduğumu anneme söyledim kayinvaldem zaten dedikoducu biri çamaşırların içinde iç çamaşırı bornoz çorap her şeyi koymuş dünde kayinvaldem ne var ne yok içine doldurmuslar dedi diye anneme söyledim bana uzun uzun saçma sapan mesajlar atmış sanki intihar edecem veda eder gibi sizden hiç memnun değilim bidaha işine karışmam ne dedim ben sana şimdi anne diyorum kız kardeşine de okut mesajları diyor aynı evdeler ondan korkuyor bütün sinirini benden çıkartıyor hiç bir zaman annelik görmedim ondan hem şiddet gördüm ve iki kardeşiz kız kardeşime farklı bana farklı davrandı eğer böyle olmuş olmasaydı ikimizede eşit davranmis olsaydı belkide bu kadar kafama takmazdim dün kek yaptım çağırdım bana soğuk davranıyor opecektim yaklasmadi sonra dedimki çocukluktan itibaren hep ben alttan aldım dayak yedim sustum hakaret gördüm sustum hastalandım hastayım diye benle kavga eden kendisi niye hep ben alttan alıp susuyorum uzun oldu kusura bakmayın hatam varsa söyleyin inşallah anlatabilmisimdir görüşmek istemiyorum inşallah başarabilirim