0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim de u.yuz görmüşlerdi u.yuz değil miş çok şükür de bende evdeki bütün çamaşırları yıkamak için kirliğe atmıştım birikti annem yollama dememe rağmen ne var ne yok eşimden kayinavaldeme yollamış posetlere bakcaktim bakmaya fırsatım olmadı bir geldim posetlemis kapıya koymuş iç çamaşırım varmiydi anne diyorum hatırlamıyorum diyor neyse bu durumdan rahatsiz olduğumu anneme söyledim kayinvaldem zaten dedikoducu biri çamaşırların içinde iç çamaşırı bornoz çorap her şeyi koymuş dünde kayinvaldem ne var ne yok içine doldurmuslar dedi diye anneme söyledim bana uzun uzun saçma sapan mesajlar atmış sanki intihar edecem veda eder gibi sizden hiç memnun değilim bidaha işine karışmam ne dedim ben sana şimdi anne diyorum kız kardeşine de okut mesajları diyor aynı evdeler ondan korkuyor bütün sinirini benden çıkartıyor hiç bir zaman annelik görmedim ondan hem şiddet gördüm ve iki kardeşiz kız kardeşime farklı bana farklı davrandı eğer böyle olmuş olmasaydı ikimizede eşit davranmis olsaydı belkide bu kadar kafama takmazdim dün kek yaptım çağırdım bana soğuk davranıyor opecektim yaklasmadi sonra dedimki çocukluktan itibaren hep ben alttan aldım dayak yedim sustum hakaret gördüm sustum hastalandım hastayım diye benle kavga eden kendisi niye hep ben alttan alıp susuyorum uzun oldu kusura bakmayın hatam varsa söyleyin inşallah anlatabilmisimdir görüşmek istemiyorum inşallah başarabilirim 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Üzüyorsa seni kes gorusmeyi
tarafından
Çok esmam millet annesine gidince rahatlar ben psikolojisi bozuk dönüyorum eve
tarafından
Gitme kuzu gitme
tarafından
Gitmicem canım ama dinimizdeji yeri :( altta arkadaş yazmış oda haklı ama artık bana çocukluğumdan itibaren hala aynı davranmasını kaldıramıyorum
tarafından
Mesafenin koru haftada bir kere gör gitme arama haftada bir kere ara oda hatasını anlasjn
tarafından
Tamam canım zaten istemiyor hiç gitmicem o yüzden
-Reklam-
0 oy
(828 puan) tarafından
Hissettiğin herşeyde haklısın umarım başarırsın 
tarafından
Teşekkür ederim inşallah
0 oy
(273 puan) tarafından
Ben 3 yıldır görüşmüyorum. Ne ararım ne sorarım bir kere büyüklük yaptım gel gör dedim aradım torunun oldu hiç mi merak etmiyorsun dedim merak ediyorum dedi. 4 kere aradım gel mevlüt yapacağım dedim bahane üretti bende seni arayanı s*ksnler artık dedim. O kadar huzurlu ve mutluyum ki. Dayak yedim başka çocuklarla karsilastirildim hep calistirildim ama hiç mutlu olamadim. Sadece manevi annem var ancak düğününden tut dogumuma kadar her anımda benimleydi. Benim tek annem beni dogurmayan annemis onu öğrendim. 
tarafından
Bende oda yok canım baban kardeşlerinle peki nasıl basaricam gorusmemeyi bilmiyorum mesafe iyidir uzak olsak daha kolay olurdu benim için
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Benim annemde çok terstir o da abime ayrı bana ayrı davranır ama ben takmıyorum çok yakında değilim çok uzakta arada ararım yetiyor sen de öyle ol bence tamamen bağlantıyı koparma ama mesafeni de koy ben öyle yaptım kafam rahat 
tarafından
Tamam canım öyle yapicam
0 oy
tarafından
Ben 2hafta oldu görüşmeyi keseli valla kuş gibi hafifiledim
tarafından
Nasıl kestin canım çok uzak değiliz biz kardeşim babam var ama aramicam artık
tarafından
Başka sehirlerdeyiz ilk eşimden olan çocuklarımı baba tarafina ver dedi hergun aramasın artk sabah çıkar bizimde kapımıza dayanır seni öldü bilsinler filan dedi esimede dedi senin çocukların değil kendi çocuğuna bak bırakın peşlerini filan patavatsız konuştu engelledim hepsini
tarafından
İyi yaptın canım
tarafından
Dün eşim babamı aradı sakın bana verme dedim kızım nasıl niye konuşmuyor benimle filan dedi kendi kararı baba ben karismiyorum dedi
tarafından
Babandami aynı annen gibi canım babam iyidir aslında
0 oy
(20,524 puan) tarafından
:( bi süre mesafe koy hem sana hem ona iyi gelir anne atsan atilmaz ata iste duzelir insallah uzuldum senin adina 
tarafından
İnşallah teşekkür ederim bende kendime çok üzülüyorum
0 oy
tarafından
Bende annemle ilgili post açmıştım cevap ilk sen vermiştin bana da uzun bir mesaj attı benden memnun değilmiş onun istediği gibi olmadan evine gitmeyecekmişim sonra aradım ağlamaya başladı sözde sinir krizi geçiriyor o anda babam işteydi babamı arayıp olayları o kadar farklı anlatmış ki babam da bana telefon açıp bir daha gelmemi söyledi anneni bir daha arama daha neler neler söyledi ve artık aramıyorum aramayacagiim sende öyle yap yapabilirsen uzak durmakta fayda var acil bişey olmadıkça gitme valla artık Allah korusun hastanelik olsam aramam
tarafından
Bende canım rabbim muhtaç etmesin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 286 göst.
3 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 639 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Efeninannesii (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 508 göst.
31 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu