27si annemin doğum günüydü eşime de gideceğimi söyledim geçen sene gidememisdim. Aynısı olmaması için sabah erkennden gitmeye karar verdim şansıma da hava güneşliydi. Eşime akşamdan soyledimdi gececi olduğu için gündüz çalışmaz onla gideriz diye eşyalar iki çocuk uzak yer olunca anca. Hemen iş saatleri değişti Sabah 8 akşam 9 a kadar çalışıcam dedi öyle kaldım iyi tm bende korsanla giderim dedim madem öyle ben tek giderim sabah çıktım yola vardım kahvaltı derken çıktık parka kurduk masayı çocuklar oynuyor hava güzel derken eşim aradı diyor iş btti gece 11 de gidicez ben gelirim olmadı beraber döneriz iyi tm kestik pastayı yedik içtik eğlendik saatler geçti yazdım nerdesin diye gelicekmi evemi geçelim cocukda uyudu diyor isim çıkti gecikcem . Bizde annemlere geçtik yemek yicez bu bizden sonra geldi uyuycam şu saatte çıkarız dedi. Odaya girdi uyudu sohbet fln yok yemek yedik onada tabak yapıldı yemedi sonra telefonu çaldı sesli arama olduğu için annem diyordu hemen kulak kesildim çünkü normalde eşim burdayken hep yalan söylüyor başka yerdeyim diye ailesinden gizli geliyoruz anneme düşünebiliyormusunuz ne kadar saçma . Odadan hızlıca çıktı hadi kalk gidiyoruz dedi noldu saat daha erken dedi sen internette resimmi attın dedi evet noldu derken ebenin şeyi oldu dedi herkesin içinde annesi resmi görmüş ağlamış oğlunu arıyor azarlamak için sinirden güldüm bende ekli değil annemde de benimi stakliyor anlamadım ki resimde annmle ben ve oğullarım var görmüş onları orayami getirdin o kadınla resim çekilmişler diye kiskanmis . Neymiş ben o annesigile gidince kiziyormusum çocuğu vermiyormuşum tek gidince ailesi onu istemiyormus torunlarini istiyorlarmis annemin doğum gününü iyiki gündüz kutladık birde akşam kutlasaydik kadincagiz çok üzülürdü üzüldü de annesi eve çağırmış bastı gaza bizi bırakıp gtti ordan da ise geçmiş diye hiç aramadım oda yazmadı sabaha kadar sabah 7 de geldi yattı uyudu uyandı yüzüme bile bakmadan gitti konuşmuyoruz şuan saat ,3, hiç yazmadı aramadı hadi beni geçtim çocukları bile merak etmiyor Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız eşiniz böyle bir şey yapsa annesine aşırı sadık ne yapcam bilmiyorum huzur istiyorum diyor oysa annesi olmazsa huzur var evde o girince gidiyor nefret ediyorum