0 oy
502 göst.
Diğer kategorisinde (396 puan) tarafından
Kız bebegim oldu gören herkes kendini dogurmuşsun diyor o kadar benziyor başka kimseye çekmemiş. Ama kaynanam kabul etmiyor sana benzetemiyorum diyor) severken falan kız torunun ismini söyleyip duruyor kızıma guya yalnışlıkls söyledi ne bileyim sana kurban olurum falan diyipte gorumcemin kizinin ismini söylüyor kızımın isminide eşimle ben ikimiz ortak koyduk. Benimde gücüme gidiyor bebegimin ismi var onu söylesene. Sezeryan oldum bana diyor ac yarana bakayım yaramda malum neremde ben utaniyorum öyle şeylerden hayir bakmayin dedim. Israr edip duruyor a bizde kadiniz nolcak falan. Anlayamıyorum bu kadını siz olsaz nasil tepki gösterirdiniz? 

26 Cevaplar

0 oy
(388 puan) tarafından
Ay kız hiç takma ya benim de kaynanam diyor benzemiyor hep oğluna benzetiyor Halbuki bana benziyor kim görse öyle diyor Hiç tınlamıyorum
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından

Benimde bebeğim bana benziyor ama kaynanam ve kayınpederim benden başka herkese benzetiyor kaynanam görümcemin ismiyle sesleniyor kızıma Bi kaçkere tepki verdim ama daha sonra umursamadım istediği kadar söylesin ben umursamayınca o da bıraktı artık söylemeyi geçen Bi topluma girdik kaynanam da yanımızdaydı herkes ay sana benziyor seninde küçükken saçların böyleydi geç uzadı fln dediler bildiğin çatladı niye çekemiyor anlamadım benim çocuğum sonuçta, sürekli de annem diyip duruyor bende hayır o senin babannen kızım dedim o başkasının annesi dedim görümcemle kaynanam kaldı öyle sonra onu da demeyi kesti

0 oy
(186 puan) tarafından
Ne alaka ya bakması saçma sapan insanlar var annesi sensin sana benzediyse nolacak benimkiler de oğlumu bana benzetmezler vala hiç umrumda değil kuruma bakmasınlar ben izin veddiğim sürece sevebilirler o ihtimali de düşünecekler damarıma basarken o yüzden takma senin bebeğin sana özel hem şahsi hem ismiyle o kim olarak hitap ederse etsin takma sen kıslançlıktan yapıyodur
0 oy
(390 puan) tarafından
Bnm kızımda kız kardeşimin kopyası herkes söyledi kayinvalidem dışında

Kayınvalidem kendi sülalesinden kendisine bile benzetti bı bize benzetemedi sjsjsj hiç umursamıyorm söyleyince hiç benzemiyor size diyorim susuyo sonra yine aynı devam 
0 oy
(828 puan) tarafından
Pansuman mi yapcan hayırdır de.Bebegin adıyla çağırmasını rica edin kıskanç insandan nefret ediyorum 
0 oy
tarafından

Bende eşimin tipkisinin aynusuni doğurdum hər kəs tıpkı babası diyor senle alakası yok bu bebeyin diyorlar bazen qcik okuyorum ama gerçekten öyle olduğu için pek bıseyde diyemiyorum:):D

İlgili sorular

+2 oy
36 cevap 645 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,616 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 182 göst.
29 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 187 göst.
7 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 386 göst.

411,130 soru

12,375,063 cevap

42,765 kullanıcı

Kategoriler

...