0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar şöyle özet geçeyim ben hamileyim cinsiyeti kız 

Eşimin ve benim tarafım bunu duyunca herkes giyilmiş ama temiz giysi vermek istiyor 

İlkimdede verdiler durumumuz elhamdülillah iyi ihtiyacım yok biliyorlar ama sevdikleri için vermek istiyorlar 

İlkimdede verdiler bir kaçını aldım diğerlerini dağıttım 

Ben bu durumda ne yapacağım 

Babannesi almış yepyeni ben doldurdum aldım  

Eşim  demiski çok var Allah razıolsun düşünmeniz yeter li 

Demiş ama islarla vermek istemişler baya kısmetli diyor annem olsun al diyor ne yapayım bu durumda 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Al gene birilerine verirsin 
-Reklam-
0 oy
(2,302 puan) tarafından
Al nolcak sanki bizim gelin iki çocuğuna da giyilmis kıyafet gidirilior maşallah cesit çeşit eskiyenide ya atıyor yada veriyor ikinci olursa benim valla veren olursa alırım hatta ablama falan dedim saklayın diye
tarafından
Canım benim alıyorum ama arkası kesilmiyor
Kalabalık ailemiz var dolu oldu şimdiden
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Al yani ne olacak çocuk bu çabucak büyüyor çeşit çeşit giydirirsin 
tarafından
Canım benim alıyorum ev doldu bende almıştım keşke almasaydim dedim halalari verdi ablam göndericekmis babannesi almış ben aldım şimdide eşimin bir akrabası verecem diyo hani olan şeyi sürekli almak ne bilim aç gözlüluk gibi olur diye düşünüyorum
(2,302 puan) tarafından
Ne güzel kız valla inan oğlumda kimse bir çöp dahi almadı hatta eltimin kızıyla hemen hemen aynı dönem doğum yaptık eltim yanımda bütün mağazayı aldı da bir çorap dahi hediy3 almadı oğluma eşim hep tek yaptı çoğu seyi
(2,387 puan) tarafından
Sen kibarca var diyorsan hala da diretiyorlarsa sen de hayrına başkalarına ver canım.
tarafından
Olsun canım canı saolsun evet posedion canım kibarca diyroym aynen bend öyle yapayim
0 oy
(2,178 puan) tarafından
Ben hep aldım maşallah 7 yaşına kadar giysisi var hep o derece zamanı geleni çıkartıyorum çocuk bu çabuk kirletiyor zaten 
tarafından
Haklısın canım bende israf olur diye işte kırmak istemiyorum birinci derece hepsi
0 oy
(1,531 puan) tarafından

Keşke ihtiyacı olanlara verseler kuzum ya da sen ver sana fazla olup kullanilabilecek durumda olanları <3

tarafından
Veriyorum canım diyorum hani teşekkür ederim baya kısmetli var diyorum çok ince düşünceli siniz
Ama yine ginderiyorlar
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Ben bu durumu dün yaşadım gorumcem dedi ben hamiliyim kızıma elbise aldım bı kere giydi dedi oda Nisan'da bidaha da giydirmedim çok temiz dedi bide yeni bişey de alırım dedi yanına verecem dedi giydirisin dedi degilmi bende dedim yeniye yse sıkıntı yok ama dedim yeni bidaha çocuk düşünmeyeceksen tamam dedi oda olsun dedi olursam yine alırım dedi ben bende tm dedim
tarafından
Canım bende gorumceler yapıyor ablalarim yapıyor eşimin ailesinden hir kaç kişi daha yapıyor ve ev tüm giysi oluyor
(2,930 puan) tarafından
Ben ikinci ürüne karşıyım ya durumun olmaz anlarım
tarafından
İşte ne yapayım nasıl denir hazırlıyor getiriyor lar yada gönderiyor lar

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 420 göst.
0 oy
3 cevap 250 göst.
5 Eylül 2024 Moda kategorisinde Asya15 (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 328 göst.