Aşırı derecede gıcır diyor ve sekiz aylık bebeğim var sesine uyanıyor sürekli sabrediyorum gidip söylememek için bir katta dört daire var toplam beş katta apartmanız 19 kişinin kapısı gıcırdamıyor sadece bir kişinin kapısı gıcır diyor öyle bir gıcır diyor ki bütün apartman duyuyor ve yatak odası dış kapıya yakın olduğu için ses net bir şekilde geliyor bebeğim korkuyor sürekli Evde tek başına yaşıyor yaşlı bayan yukarı çıkıp gidip söylemek istiyorum veya ben yağlıyım mı diye üsluplu bir şekilde söylemek istiyorum ama kendisi çok agresif aşırı derecede tepki veriyor her şeye o yüzden korkuyorum çekiniyorum buna nasıl bir çözüm bulabiliriz ya bana yardımcı olur musunuz dün akşam doğum günü kutladılar gece 12’de konfeti patlattılar eşim rahatsız oldu çocuk korktu uyandı aradık üst katı Söyledik kadın demedigini koymadı arkamızdan telefonu kapattıktan sonra net bir şekilde sesi geldiği için hepsini duyduk o yüzden fazlasıyla çekiniyorum kendisinden ama ben söyleyemezsem ömrümüzün sonuna kadar o kapı gıcırdamaya devam edecek rahatsız da olmuyorlar mübarek