Ailem istemediği için eşimle kaçarak evlendik cok mutluyum eşimi seviyorum oda beni çok seviyor ve kayınvalidem ailem le anlaşmaya gittiğinde bana bir dal bilezik yapacağını söylemiş annemlere iki yıl geçmesine rağmen hala yapmadi ve ben onlara rağmen ikinci torunlarını verecegim onlara gorumcem bir yıl oldu evleneli yeni doğum yapacak ve evlenirken herşeyi yapıldı dün tutturmuş kayın validen kızımın kulağı boş küpe alicam taksın kulagina diyor benim yanımda bende anne birdaha bana asla seni kızımdan ayrı görmüyorum deme duymak istemiyorum dedim neden dedi senin kızının küpesi var sen iki yıldır bana bir gram altın bile yapmayıp ama damadı tarafının adını anıp elin kazandığı çocuk için küpe yapiyorsun benim bebeğime de aldığın bezin hesabini yapmıştın dedim hiç bişe demedi sonra bana söz veripte yapmadigin ne varsa ölmeden önce yapmazsan asla hakkım helal değil dedim sinirim bozuluyor benim bebeğime hiçbir şey takmadı ve kayın validen ile beraber duruyorduk aldığı bezin mamanın lafını yaptı bize