Canım sanal arkadaşlarım ben evimden paylaşım yaptıkça neden ailenle yaşıyordun diyen çok olmuş her postta ayrı açıklıyorum burdan tümüne bir açıklama olsun haha hem de burda kalsın
Kızlar benim eşim öğrenci olduğu için Bayburt’ta yaşıyoruz şuanlık ama geçen sene oğlum doğduğunda sarılık geçirdi ve buradaki hastane yetersiz geldi bende annemle Konya’ya döndüm sonra eşim beni almaya geldiğinde deprem oldu uzaktan eğitim olunca Konya da kaldık o da iş buldu çalıştı sonra okullar bu sene açıldı malum o önden döndü işini de buraya aldırdı şimdi ikimizde evimizdeyiz çok şükür bayburttayız ailemde bizle ama yarın saba dönüyorlar
Basın açıklamam bitmiştir okuyan herkese teşekkürler ❤️
Çok şükür bütün uygulama bu gece rahat uyuyacağız
İşte aklimj kemiren o sorunun cevabı sağol kiz
Efendim ama aldığımız duyumlara göre eşinizle aranızda şiddetli geçimsizlik varmış o yüzden ailenizde kaliyordunuz doğru mu?
gazeteciye bağladım sen basın açıklaması diyince. Aklıma şey geldi de benim. Bunden tam 4 sene önce oğluma hamile iken doğum için Adana'ya gittim 2 buçuk ay kadar Adana'da kaldım bizim komşular da ben bu kadar uzun kalınca eşimle aram kötü bosanicaz sanmislar
1,487,618 soru
24,318,615 cevap
345,210 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın