Sanırım artık delirmek üzereyim. Eşim herşeye karışır. Evle mutfakla temizlikle aklınıza ne gelirse herşeye karışır. Bazen duymuyorum bazense bağırıp çağırıyorum. Normalde 2 günde bir evimi temizler silerim dağınık bırakmam ama eşime yetmiyor. Bana yeterince temiz değil diyor. Buna benzer şeyler. Son zamanlar da ellerini yıka yeterince yıkamıyorsun deyip duruyor. Oysa bende hijyebğme dikkat ederim. Dışarıdan gelirken ya da ne zaman gerekirse yıkayan bir insanım. Eşim son zamanlarda tutturdu yeterince ellerini yıkamıyorsun ben görmüyorum felan diyor. Son zamanlarsa sıklıkla söyler oldu bende dikkat ediyorum zaten. Az öbrcde dışarıdaydık geldim hemen ellerini yıka dedi ben delirdim tuvaletten çıkmıştım zaten her halükarda yıkadım. Eşime bağırdım daraltma beni sıkma yeter karışma bana ne gerekirse ben onu yapıyorum 30 yaşında ki insanım sana göstermek zorunda da değilim dedim. Eşimde bunu bir başkasına sormak ister misin nasıl yıkamak gerekiyor diye deyince delirdim. Yaaa ne yapamaya çalışıyor bu adam deli edece beni.