0 oy
1,096 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (59 puan) tarafından
Annem beni düşündüğünü biliyorum dediğinden beridir pek hevesli konuşmuyor sanki bana soğuk gibi davranıyor hissediyorum zaten normaldede bnm çocuklarımı aşırı çok sevmezdi abilerimin çocuklarıni aşırı sewer beni düşündüğünü biliyorum ama bnde istemedim arkamdan yakın akrabalar konusuyomus bn istemeden hamile kalmam demekki istediki diyolarmis kısaca annemle fln dalga geçiyorlar bu devirde kim 4 çocuk yapar diye çok üzülüyorum 

28 Cevaplar

0 oy
(14,749 puan) tarafından

Benim ark 4 cü hamile öyle mutlu ki :) Kime ne bakacak olan benim diyor :)

-Reklam-
0 oy
(10,192 puan) tarafından
Emin değilim ama galiba bende 3 uncusune hamileyim banada sanki çokmuş gibi gekiyo 29 yaşındayım bu yaşta diyorum bazen utanıyorum. Millet öyle tepki veriyo ki 3 .4. 5 olunca bende herhalde ondan tuhaf hissediyorum 
0 oy
(6,894 puan) tarafından
Bende 3. Hamileyim bi kaç kişiden bende aynı şekilde duydum :D yapacak bişey yok doğumdan sonra Allah nasip ederse bağlatmayı düşünüyırum Tabl Allah ne gösterir bilemem
0 oy
(344 puan) tarafından
İsteyerek yaptım de kimden izin alicam de nikahlı kocam siz neyin fetvasını veriyorsunuz de bıdaha konusurlarmk bakalım gerçekten insanlara hayret insan iyi konuşur iyi olsun ya ne bu düşüncesiz insalardan çektiğimiz 
0 oy
(3,309 puan) tarafından

Anneme gittigimde rahatsizlandim. Kiz kardesim hamilemisin dedi. Olabilir nikahlı kocam var sonucta dedim. Hayatta sen nasil durursan insanlar karsinda oyle duruyor. Eger mahcubiyet utanma vs gosterdiysen insanlara da konuşma ve tavir hakki veriyorsun.

Sen duruşunu dgistir herkes değişecek emin ol
0 oy
(456 puan) tarafından
Başkalarını ilgilendirmez elbette ama size yazık.Yaşınız da çok gençmiş.Her çocuk biraz daha yıpratır bu bir gerçek malesef.Çocuk sayisi arttikça yediklerinin içtiklerinin eğitimlerinin kısacasi her şeyin kalitesi düşüyor.Kendine istediği zamani da ayıramiyor anne.Kız kardesim 3.çocuğa hamile kalinca herkes Allah akıl fikir versin dedi kızıyordu ama şimdi kendine zaman ayiramamaktan hepsiyle eşit ilgilenememekten şikayetçi
0 oy
(1,388 puan) tarafından
Kime ne çocuk benim çocuğum rızkını kendiler mi veriyor. Boş boş konuşmasınlar. Bir kere ver cevaplarını bak bakalım daha konuşurlar mı 
0 oy
(3,149 puan) tarafından
Bnde sadece siprialle korunuyorm geri çekilme veya ek bı korunma yok inaallah 3 , gelmez :)) en azindan kornuyormussun cnm ya niye dert ediyon milleti bakmak çok çok zor zatn Allah kolaylık versin 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 676 göst.
0 oy
17 cevap 1,019 göst.
16 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nehirelam (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
16 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nehirelam (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,382 göst.
25 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Cylnn (555 puan) tarafından soruldu