Kızlar gerçekten kafayı yiyorum kendimi bildim bileli bu adam böyle gece de geç uyuyor erken bile uyusa sabah kalkamıyor on tane alarm kuruyor uyanmıyor ben yanındaysam iki saat boyunca uyanması için uğraşıyorum ben yoksam geç kalıyor gece kızım ağladı odasına gittim orda uyumuşum azonce uyandım ki gitmiş hiç ne gördüm ne duydum aradım surat bir karış soğuk soğuk konuşuyor ya ben ne yapayım çocuk mu bu insan sorumluluğunu bilmez mi ya ben olmasam ne yapacak bu ne yıllardır bunun kavgasını ediyorum gram düzelme yok nefret ediyorum bu adamın bu huyundan gerçekten insan bu kadar uykuya düşkün olmaz ben hamileyim bu kadar uykum ağır değil ya on tane alarm çalar birtanesine bile uyanmaz öyle uyur hiç mi insan duymaz rahatsız olmaz şimdi de komutanı uyarmış böyle yaparsan ceza yiyeceksin diye gerçekten hakediyo ama bix kavga ediyoruz işte beni kaldırmıyorsun diyor alarm sesinden basım çatlıyor bazen bilerek çocuğun odasına kaçıyorum kalkmıyor çünkü beş bucukda kuruyo alarmı yedi bucuga Kadar çalıyor yok mu bunun bir çözümü ya