Makineden çok anlamam ama buz lazer diye kandıran çok var.İyice bi araştır markasıyla falan.Ben üç sene aralıksız devamlı gittim benim makinem 2 aya bir girdiritordu iki ayda çıkmıyodu hiç tüm vucuttu.şu an evliyim hamile kaldım ona rağmen kolumda bacağımda tüylenme olmadı çok büyük rahatlık gerçekten zamanında iyiki gitmişim diyorum şu halimle hayatta uğraşamazdım.Yüz bölgesi koltun altı genitalim azalsada bitmedi hala oraları kendim alıyorum.en azından azaldı ama.bilmen gerekenler:
-tüylerinin kısa olması lazım makinenin görmesi için hani jilet attıktan iki gün sonra çıkar ya o boy deyim sana.
-birazcık acıması gerekiyor etki etmesi için acımıyosa dökülme azalma olmuyo faydasını göremezsin
-Lazerden sonra güneşe çıkma ya da güneş kremi kullan kalıcı leke bırakabilir bırakmasa da güneş ışığyla derin daha fazla yanıp acıyor
-Genital bölgr için mutlaka eczaneden lokal uyuşturucu kremler var ondan al gerçekten orası tahammül edilecek bi seviyede değil çok acıyor.Kremi işleme gitmeden yarım saat önce falan sürmen lazım üstüne de streç film kapat ki çamaşırına bulaşıp kremi emmesin faydası olmaz yoksa
-ek olarak düzenli gitmek çok önemli.kontrolüne ayına zamanına göre düzenli devamlı git.Birkaç seans sonra bile farkı göreceksin