Kızım rahatsizlaninca hastane de serum yerken bir kadın ile karşılaştım. Kızımın yaslarinda bir kızı vardı. Sohbet etmeye başladık cocugumu ben doğuma 1 hafta kala öğrendim dedi . Yok artik mümkün değil dedim. İlk evliligini yaptığında aslında kocası kısırmıs ama hep kadına kısırsın demisler. Sonra bosanmislar 2. Evliligini yapmış kadın. Hamile kalmış lakin kendisini kısır bildiği için hamilelik olarak düşünmemiş. Hamileyken adette görmüş. Karnı silmeye başlayınca acaba karnımda tümör mu var falan diye düşünüp hastaneye gidiyor ve orda hamile olduğunu soluyorlar lakin haftasını küçük olarak söylemişler. Sonra başka bir hastaneye gidiyor kadın. Doktoe kadını görünce eğer senin doğumuna az kalmadiysa bende bugün doktorlugu birakirim diyip ultrasona alıyor ve doğuma 1 hafta kaldığını ve cocugun suyunun azladigini öğreniyor. Doğum yapiyor eve geçiyorlar. Bebek açlıktan nöbet gecirmis 1.5 saat anne fark ettiginde ambulans geldiğinde bebeğe kalp masajı yapmaya başlamışlar bile. Sukur bebek hayatta kaliyor lakin beyinde zarar oluşmuş yoğun bakıma almışlar. Kocası da bebek yoğun bakimdayken , kadına ben gidiyorum demis. Kadın da eve gidiyor zannetmiş ama adam ben bu çocuğu kabul edemem çünkü beyinde hasar olduğu için özel gereksinimli bir bebek olacaginj öğrendikten sonra kadını ve çocuğu terk ediyor. Çocuk 4 yasindaydi epilepsi nöbetleri devam ediyormuş. Kadın başıma hem anne oldum hem baba oldum dedi. Kadınla birlikte oturdum ağladım. O kadını ömrümün sonuna kadar unutmayacağım.