0 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde (735 puan) tarafından
Kızlar evlendiğimden bu yana 4yil içinde kaynanamlardan yana biraz problem yaşadım,ondan sonra her şeyi kafaya takmaya basladim.aklima sürekli şunu yaptılar bunu yaptılar düşünceleri geliyor.surekli beynimle konuşuyorum,kaynanamlarla birlik oturmuyorum lakin yakınız gelsinler gitsinler sıkıntı yokta sürekli imalar sürekli laflar,kafam kaldırmıyor,kendimle konuşmaya başladım artık.unutuyorum her şeyi bu sefer farklı sıkıntılar oluyor onu takıyorum,acaba psikologami gitmem gerekir

10 Cevaplar

0 oy
(669 puan) tarafından
Ben de öyleyim doğumdan sonra psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum 
(735 puan) tarafından
Nolcakbu durum böyle ya
-Reklam-
0 oy
(54 puan) tarafından
Ya bende aynı durumdayım yapılanları Bi türlü unutamıyorum sürekli düşünüp kendi kendimi yiyorum 14 yıllık evliyim o zamanlarda yaptıkları hâlâ aklıma gelir sinirden çatlarım ama biraz biraz toparlanıyorum artık şimdi ben onlara yapacağımı yapıyorum yinede yapılanlar aklımdan çıkmıyo
(735 puan) tarafından
İşte çıkmıyor hiç canım ya insanın aklına geldikçe deliriyor
0 oy
(2,494 puan) tarafından
5 yıl olacak hala aynı Allah hepsini bildiği gibi yapsın alt üst otururum bide nefret ediyorum 
(735 puan) tarafından
Valla bende dua ediyorum 3-5 mahalle bile ötede olsa razıyım.boyle zırt pırt istemiyorum
(2,494 puan) tarafından
Bu ekonomik de zor bacım çok zor:(
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Bende öyleydim resmen akıl sagligimla oynuyodular ve eşime soyledigim de inanmiyodu bana bigun rabbim hepsini gözüne soksun dedim ve kenara çekildim dua ettim sabrettim bekledim rabbim hepsini eşimin gözüne soktu şükür en son eşim bana benim ailem ben takmıyorum dert etmiyorum sen niye takiyosn dedi dank etti kafama ve artık biraktimtakmayi biseylerini mi duydum önceden soylemezdm eşime şimdi söylüyorum bilsin diye ve Allah'a havale ediyorum diyorum .

Bazen aklıma geliyo yaptıkları ama hemen kendi kendime konuyu değiştirip aklıma oğlumun mesela ilk yürüdüğü anı ilk anne diyisini oğlumla ilgili güzel seyleri hatırlarım o şekilde şükür gamsız olmayı başardım darısı başına cnm
(735 puan) tarafından
İnşallah canım yaş inşallah,çok sevindim senin adına takmamayi becermissin
(1,826 puan) tarafından
Becermek zorundaydım yoksa gerçekten akıl sağlığı mi kaybedicektim
0 oy
tarafından
Bende herşeyi kafamda sürekli tekrarlar dururum yıpratırim kendimi hasta ettiler bizi!
(735 puan) tarafından
Aynı aynı senin gibiyim valla
0 oy
(530 puan) tarafından
Aynısını bende yaşadim hatta halada yaşıyorum kafama takmaktan 72 kilodan 50 ye kadar düştüm bence değmez ben yaptım sen yapma vallahi değmez bende 4 senedir evliyim yaşıyorum yaşadim 
(735 puan) tarafından
Değmiyor bende biliyorum canım ama insanın elinde olmuyor nedense.insallah takmamayi ogrencem
0 oy
(532 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım tek fark birlik oturuyorum 
(735 puan) tarafından
Birlik hiç oturamazdim ben Rabbim yardımcı olsun
(532 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim çok çok çok zor anlatamam yani
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Aklına onları getirdikce şunu düşün onlar seni düşünmüyo aklına getirmiyo sen niye onları onemseyesin senden değerli değiller kendini sev kendini onlardan daha çok düşün. Aklına takılacak kadar önemli şahsiyetler değiller bunu hatırlat kendine her defasında 
(735 puan) tarafından
Bı ara hep böyle düşünüyordum rahattım.ama tekrar başladılar ,takmaya basladim kafamı başka yöne çekiyorum farklı şeylere odaklanıyorum ama inşallah atlatirim gene
0 oy
tarafından
İnsanları takmayı bıraktığım an hayatım mükemmel oldu.. laf mı soktular alaycı şekilde bak yüzüne umursama sen umursamadikca onlar kuduruyor emin ol.
(735 puan) tarafından
Deneycem canım inşallah
0 oy
(442 puan) tarafından
Çözüm bulursan takmamaya banada haber verir misin ? 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 283 göst.
3 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bugrakagan (316 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 284 göst.
0 oy
8 cevap 274 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 249 göst.
31 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (1,150 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,264 soru

23,731,462 cevap

313,540 kullanıcı

...