0 oy
432 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (572 puan) tarafından
Sayı olarak 7 bilemedin 8 arkadaşım var ama genelde ben arıyordum aramayı da bıraktım onlar aramayınca bende mı sıkıntı var yoksa gerçekten benimle konuşmak mı istemiyorlar çok üzülüyorum aslında çok fedakar biriyim kendimce öyle düşünüyorum mesela çok ihtiyacım olmadığı halde farmasi vs satan arkadaşıma destek olmak için yüklü miktar ondan alışveriş yaptım guzel hediyeyi almaya çalışırım  ben arayınca çok güzel muhabbet ama benim telefonum hiç çalmıyor artık hepsini silmek istiyorum rehberimden benim iki küçük bebeğim var benim bile birileriyle konuşmaya vaktim oluyor onların olmuyor bende mı sıkıntı var sizce

24 Cevaplar

0 oy
(638 puan) tarafından
Benimde öyle birkaç tane vardı.  Onlar arayana kadar bende aramicam dedim.  Çocuğum doğduğunda durum attım ona msj dahi atmadılar. Ayni ilçedeyix.  Uzak da değil isteseler kırk kere gelirlerdi . Demekki arkadaş değilmişiz ben çok abartmışım diye düşünüyorum. 

Gerçek dost olsa sabahın körü akşamın geç saati demeden senden haber alır.  Araya zaman mı girdi çat kapı gelmese de arar. 
-Reklam-
0 oy
(516 puan) tarafından
Hepsini rehberinde silip asla üzülmemelisin hele ki asla fedakâr olmamalısın aile arkadaş fark etmeksizin fedakâr olunca asla değerin olmuyor..
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Bende sizin durumdayım
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Benim çevremde öyle malesef birşey soracak danışcaklarsa ararlar tamam düşüncelerime fikirlerine önem veriyorlar sorarlar ama sadece bunun için aradıklarından bend mesafe koydum 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 357 göst.
0 oy
5 cevap 208 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 2801 (667 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 666 göst.
0 oy
29 cevap 747 göst.
13 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,355 soru