0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (8,405 puan) tarafından
Bazı insanlar çok şanslı elini ne atsa olumlu. Ben mesela çok şanssızım eşimde öyle. Maddi ve manevi hiç şansımız yok. Nasıl çözüm bulunur acaba 

4 Cevaplar

+3 oy
(5,153 puan) tarafından

Şans diye birşey yoktur ki kısmet vardır :)

Dua edin :)

(8,405 puan) tarafından
İlk akla gelen duadır elbette ama inan çevremde cenabet gezen ama şansı bal gibi olan insanlar var. Evimde bakara süresi açarım hep. Olumlu düşünürüm. Evimi sirkeli suyla silerim ama yok hiç şansım yok.
(5,153 puan) tarafından
Hayırlısı böyledir belki hakkınızda biz bilemeyiz rabbim bilir bjzim icin hayırlısını ☺️
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından
Ya varya ikizim olmalısın eşim ve bende aynıyiz neye elimizi atsak kuruyor. Biz doğarken güneş batmış gibi
0 oy
tarafından
Neden şanssız olduğunu dusunuyosun ki bende şanssızım diye düşünsem çok sebep bulurum eşimin ailesiyle sorunlarımız var o zaman şanssızım oğlumun bazı sağlık sorunları var (kansızlık başka bişey degi şükür ) o zaman şanssızım evimde hoşuma gitmeyen seyer var o zaman şanssızım ya da yıllardır üstüme basima doğru düzgün bişey almamışım şanssızım ya da etrafima bakiyorum herkes bizden kat kat faza geliri var o zaman şanssızım sence şanssız miyim bardağın bi boş tarsfi var bide dolu tarafı var sen hangi taraftan bakiyodun önemli olan bu bence ben tüm bu olumsuzluklara karşı hep olumlu taraftan bakarım Allah'a şükürler olsun sokakta kalmıyoruz çok şükür karnınız doyuyo cok şükür sağlığımız yerinde elimiz ayağımız tutuyo çok şükür başımızda büyüklerimiz var yani biraz da bakış açısı canım benim hayatındaki olumlu şeyleri gör ve şükret ki rabbim artirsin 
tarafından
Çok hoş bir yorum.
tarafından
Estağfurullah canım herşey bakış açısından geciyo iyi yönetmek lAzim
0 oy
tarafından
O zaman ben hayatıma baksam hiç şanslı değilim dıyecem insan bulmak istesin hayatında iyiyi de kötüyü de bulur bakış açısı önemli. Çocukluğumda kaza geçirip ölümden döndüm kötü bi çocukluk her öğün şiddet gören çaresiz bi annenin evladı ve en son baba tarafından sokağa atılan eş ve çocuklar yaşadıklarından sonra kanser olan bi anneyle hastane köşelerinde geçen 3 sene evlenip eşimin ailesinin 4 senedir huzur vermediği ben  tekrar kaza sonrası riskli gebelik son ayımda ortada kaldım eşim cezaevine girdi bunlar sadece bi kısmı ama yine de çok şükür şanslıyım kendimi hiç kaybetmedim içimdeki inancı da

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 385 göst.
0 oy
10 cevap 404 göst.
18 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 401 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 110 göst.

Kategoriler