0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (453 puan) tarafından
Kiramiz 1400 4500 çıkacak kızlar baya bir artış var sözleşme yok %25 koyup versek evden çıkarma hakkı var mi tayinciyz bu sene

9 Cevaplar

0 oy
(12,941 puan) tarafından
Sozlesme varken bile yuzde 25 ustu istediklerini aldilar hep sizin oyle bi luksunuz olacagini sanmam
-Reklam-
0 oy
(1,984 puan) tarafından
Yani çok iyi canım bizim ev sahibi de 1500 den 8 bin yaptı kirayı bizde 10 yıllık olduğumuz için sözleşme bitti yeniden yaptık üstelik 30 yıllık eski ev yani öyle güzel bir evde değil ve küçük şehirde yasiyorum öyle Afyon'da 4.500 bu zamanda kira bence çok uygun 
(453 puan) tarafından
Ama bizim ne doğalgaz var ne bişey köy gibi bı yer bu yere fazla
(1,984 puan) tarafından
Afyon'da büyük köy sayılır canım yani bizimkide 30 yıllık eve 8 bin fazla bencede fiyatlar ama böyle yapacak birşey yok yani bence 4.500 nerde olursa olsun normaldir ev sahibi ile münakaşa etmeye değmez mahkelik olsanız avukat tuttuk sulh mahkemesi açtık vs derken daha çok masraf yaparsınız birde can sıkıntısı ben olsam itiraz etmezdim uygun çünkü sözleşmeniz de yokmuş üstelik sıkıntı yani
(453 puan) tarafından
Zaten eşim askeri personel bu sene tayinciyz napalim boyun egcez galiba
(1,984 puan) tarafından
Haa sozlesmeniz olsaydı beş yılı geçmemiş sözleşmede yüzde yirmi beş yatirirgecerdiniz hicbirsey yapamazdı ev sahibi 5 yılı dolduranlar kira belirleme mahkemesi açabiliyor 10 yılı gecincede direk evden çıkarmak için taahhütname gönderebiliyor ama sözleşme olmayınca kanun nasıl işliyor tam bilmiyorum ama çıkarma şansı yüksek çünkü arada bir kira sozlesmesi yok
0 oy
tarafından
Çıkarma hakkı hiç bir zaman yok ama ben yarıcam kuzum oğlum diye direnirse bilmem ha size öyle yapıp çıkarırsa kiralarsa mahkemeye verirsiniz o sizi mahkemeye verse yine de çıkaramaz çünkü devlete göre para veriyorsunuz hiç bir hakkı yok yani 
0 oy
(3,568 puan) tarafından
4500 şu an için çok ucuz zaten 
0 oy
(407 puan) tarafından
Bize de şuan öyle aynı öyle oldu canım 3 bindi 10 bine çıkardılar beş bin yatırdık şimdide öyle veya böyle çıkacaksınız diyor ne yapacağımızı şaşırdık doğum yapicam ha bu gün ha yarın eşimde memleket diyor bende istemiyorum şuan da kavgaliyiz 
0 oy
tarafından
Çıkarma hakkı var şöyle yapar sizi mahkemeye verir sonra arabulucu gelir oradaki kiralara bakar eğer oturduğunuz semte göre kiraniz az ise kirayı ev sahibinin istediği fiyat yapar çok inatlasirsan ev sahibi derki çocuğum oturcam ben oturcam der çıkarır 
(453 puan) tarafından
Arabulucu bu işe mi yarıyor mus
tarafından
Artık mahkemeler çok yoğun olduğu için arabulucu atıyorlar arabulucunun vereceği karar geçerli oluyor bizim de kiracimiz evden çıkmıyor ben oturcam kendim kiradayim adam sürekli oyalıyor bizde kiraya zam yapcaz 3000 den 7000 e cikarcaz isterse mahkemeye versin Ankara'nın ortasında oturuyoruz her yere yakın ev iyi ve en önemlisi babamın evine kendim oturcam ama adam sürekli cikcam diyip bizi oyalıyor
0 oy
tarafından
Hiç bir ev sahibi %25 dinlemiyor fazla yapıyor bizimde 4500 dan 7 milyar oldu ama yapacak birşey yok 
0 oy
tarafından
Hayır sadece %25 verin onuda bankadan verin elden vermeyim bişey derse de çıkmsma hakkınız var şikayet edersenizde yüzde yüz siz kazanırsınız 
(1,951 puan) tarafından
Sözleşme yok ama bizim komşuda aynısını yaptı haksız çıktı sözleşme yoksa işe yaramaz
0 oy
(10,187 puan) tarafından
Bizede yüzde yüz yirmi zam yaptı 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 644 göst.
0 oy
4 cevap 176 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (419 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 384 göst.
+1 oy