0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Dün akşam bize gelmiş toz deterjani bitmiş de parası da yokmuş 3 daireden kira alıyor kayınpederim emekli artı iş ciktikta ise tamire gidiyor ve hâlâ yokluktan ağlar kaynanam.borc ödüyorlar tamam da biraz da abartıyor biliyorum kenardan altın çıkıp duruyor birde.neyse deterjan geleyim eşime digor sen sipariş ver de ben kira gelince veririm hiç inanmıyorum bide yağ almıştık 100 TL vericektik 200 vardı eşimde onu verdi o kalan 100 TL de geri gelmicek eminim.ben para tuttukca hesabını yaptıkça böyle olmasına gıcık oluyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bulmuş tabi kolayını oğlum alır. Allah sana sabır versin canım, eşine gerçekleri görmeyi nasip etsin. Şükür öyle kayınvalidem yok. Geçen sene onun kartıyla kendime ıphone aldım gıkı çıkmadı, eşimle kayınpederim ödedi. Geçen ayda kurutma makinesi aldım yine bir şey demedi. 
(1,622 puan) tarafından
Sürekli bı şey.aldirma huyu.yok ama nadiren de olsa sen ql ben sana veriirm parasını diyor.fazldan aldığı 100 lirayı da kapatacak o şekilde.gecen de yumuşatıcı soruyor bana varsa bı şişeye koyuver diye ben alınca sana veriirm diyor ben o yumuşatıcısı geri alacak kadar düşmeden daha istemem de zaten de laf olsun diye söylüyor işte kendine almıyor da akıp bana geri verecek bide gülüyorum sadece yaa
tarafından
Yani tahmin edebiliyorum canım. Sen ver ben sana veririm diyen insanlar çok fazla gerçekten.
(1,622 puan) tarafından
Gamsız biri olsam harcamama dikkat etmesem hic sorun değil salarim ama gerçekten bı şeyi alırken yüz defa düşünüyorum bir sürü araştırıyorum 10 lira daha düşük olsa da ucuz yeri tercih ediyorum.etrafimdaki kişilerde böyle yapınca ister istemez sinirlerim bozuluyor strese giriyorum
tarafından
Sende tam tersini yap canım. Kayınvalidene para yetişiyorsa sana hayli hayli yetişir. Ölümlü dünya. Bak keyfine canım.
(1,622 puan) tarafından
O rahata takabilsem bı
-Reklam-
0 oy
(104 puan) tarafından
Bende de aynisi var cnm kayın babam çalışıyor kaynim calsiyo kendi de sigara fabrikasından emekli bir iki biri iki eşime tep ki verdim şimdi 1 tl de istese yok vala kimse kusura bakmasın herkesin evi barkı masrafı çoluğu çocuğu ayrı kirasi blmm ne nesi o bize versin vala vermem ben yüz vermeyince istemiyor artk darısı sana
(1,622 puan) tarafından
Ni şey diyince de eşim kızıyor sen karışma diyor bana parayı ben kazanıyorum diyor ileri gidemiyorum maalesef kavgaya döner iş çünkü
(104 puan) tarafından
Bizde aynı şekilde kavgaya döndü kıyamet kopardım aynı evin içindeysek yasiyorsak senin benim paramdiye bisey yokk
0 oy
tarafından
Bende o yollardan geçtim kayınpederim cin gibiydi bende sattım ne istedilerse aldırdım bir gün götürdük bak aldığımızı kredi kartıyla alırdık durumları yoktu biz daha kötüydük ekmek bir TL di yemin ederim borca yazardık biz onu baktım mutfakta o erzaklarin iki katı var adam stok yapıyor ikincisinde yüzüne vurdum eşimi de uyandırdım artık o da ne alır ne bir şey emekli oldu adam artık biz hiç bir şey vermiyoruz zaten eşimde anladı onun ne yapmak istediğini vala aklını kullan yedirme yazık günah sizede 
(1,622 puan) tarafından
Öyle şeyleri yok Allahtan kendilerine alırken ya ayrı alır yada aldıklarından verirler ama para.mevzusi başka bı şey
0 oy
(3,297 puan) tarafından
Para konusunda ben kendime bile güvenmiyorum ki kaynanama guvenym onlara göre altin para değil zaten 
0 oy
(8,433 puan) tarafından
bende güvenmiyom para göz kaynıma veriyo paraları 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 219 göst.
24 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Nur.06 (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 649 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 351 göst.