0 oy
96 göst.
Aile kategorisinde (40 puan) tarafından
Merhabalar arkadaşlar iki aylık bebeğim var buhar makinası çalıştırıyoruz evde malum kış ayı buhar makinasıns mentollü bi esans var nefes açmak için ikii üç damla ondan damlatsak bebeğe zararı dokunur mu

2 Cevaplar

0 oy
(257 puan) tarafından
Ya ben de buhar makinası almayı düşünüyordum bir taraftan da bebek odasına peteklere asılan suluklardan mı alsam diye düşündüm  siz hangisini önerirsiniz
(1,519 puan) tarafından
Vallaha bende her odada peteklerde var hatta buyuk peteklerde cift cift var suluk ya hic bi ise yaramiyor ya bende tuhaflik var
(2,214 puan) tarafından
Buhar makinası çok iyi oluyor üstelik öyle pahalılardan da almamıştım canım ama iyi ise yarıyor
(257 puan) tarafından
Benim baktıklarımda hep esanslı vs falandı üstüne postu görünce sorayım dedim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Buhar makinesi bende kullanıyorum ama sade arıtma su ile. Esans filan kullanmıyorum. Kokular bu yaşlarda ki çocuklarda sakıncalı. Parfüm bile sıkmıyorum kaldı ki evin için devamlı esans koksun. Bir de 2 aylık. Yazık kız ciğerlerine o da havayı soluyor sonuçta. Kızım 18 aylık hala daha ne parfüm kullanırım, ne esans, ne ev kokusu. 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 125 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.
0 oy
13 cevap 295 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 470 göst.
15 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,078 puan) tarafından soruldu

405,773 soru

12,160,175 cevap

36,602 kullanıcı

...