Valla ben de buradaki yazılardan çok etkileniyorum canım. Normalde eşimin ailesini kayınvalidemi çok çok seviyorum ve çok iyi insanlar ama buradaki yorumları okuduktan sonra bir önyargıyla yaklaştığımı fark ettim :( sonradan düzelttim durumu çünkü gerçekten iyi insanlar. Artık okumuyorum o tür postları..
Buradaklilere çok uymamak gerek :) ters tepiyor sonra
Ikusdunuzmu kız sen herkese ajıl verensin barı sen yapma
Dogri demis valla sahra abla kusura bakma :D
Bende burdakileri okudukca hepsinden Allah razi olsun diyorum :) sende bu yonden bak canim olaya
Demek ki napiyoruz anlayis anlayis anlayis :))))
ben burdakileri okuyunca kocama sukrediorum benim kocam sinirli ama gonul almasini ve neden oyle tepki verdigimi soran bi insan :)
Bı daha tepki ölçmek yok o zaman:))
Burdakilerin etkisinde kaliyo insan canim
Vala Bende burdan çok etkileniyorum herkese bir on yargı eşimin bir hareketinden şüpheleniyorum buradakileri okudukça huyumuzu bozdu vala :) bu uygulama :)))
Kz tepki ölceyim derken aldin payini:):)
Wala buranin etkisinde kalmiyorm ck şukur halime ck ck şukrediyorum ne hayatlar ne yasamlar warmş diye insallah o sıkntı yasayan arkadaslarmzda huzurlu mtlu yasarlar dua edyorum çok
=D yemin ediyorum sana cuma mübarek gün kolay kolay yemin etmem eşime ne desem ordan mi gördün yyine ne okudun neyden etkilendin ki böyle konuşuyorsun diyor ne desem ordan mi etkilendin dio artık =D ama insan etkilenmedim dese de etkileniyor inanki ben rüyamda bile görüyorum bazen ya töbe töbe eşim beni aldatmis falan sabah kalktım sarılıyor sarılma bana gerçek gibiydi aynı dedim =D bizim kadın kafayı yemiş yine dedi =D
O doğru bak burdan çok etkileniyoruz bende dahil:))
1,493,297 soru
24,399,276 cevap
349,983 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın