0 oy
565 göst.
Diğer kategorisinde (582 puan) tarafından

image

ŞUAN DA 16 HAFTALIK HAMİLEYİM. 2. HAMİLELİĞİM VE ASLINDA KİLOLU HAMİLE KALDIM. BUNA GÖRE KARNIMIN DAHA GEÇ ÇIKMASI GEREKİR DİYE DÜŞÜNDÜM AMA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BU KADAR GÖBEĞİM ÇIKTI. SEMSERT DEĞİL AMA ŞİŞTİ YANİ. KİLO ALMADIM HATTA 2 KİLO VERDİM DAHA YENİ YENI YEMEK YEMEYE BAŞLADIM. KAYNANAM ARKADAŞLARIM GÖREN KİM VARSA BU NASIL GÖBEK 4 AYLIK GİBİ DEĞİL DOĞURACAK GİBİSİN YOK ŞİŞMİŞSİN BİLMEM NE İYICE SİNİRİM BOZULMAYA BAŞLADI. BU BENİM ELIMDE OLAN BİŞEY DEĞİLKİ NAPABİLİRİM KARNIM ERKEN ÇIKTIYSA İÇİME Mİ ÇEKİYİM KORSE Mİ TAKAYIM NAPİYİM YANİ

30 Cevaplar

+7 oy
tarafından
Onlar  herbokolog çok takılma sıkma canını bosver rr 
(582 puan) tarafından
Bi maşallah demek çok mu zor yani sanki yastık koydum çıksın diye
(447 puan) tarafından
Herbokolog :D çok iyiydi bu ya valla cok doğru bir tabir bulmuşsun çok hoşuma gitti :)
(828 puan) tarafından
Herbokolog mu sesli güldüm:)))))))

Post sahibi canını sıkma lafını ver herkese,geç
tarafından
Burdaki kızlardan öğrendim bende evet çok seviyorum bu kelimeyi
(447 puan) tarafından
Valla çok konuşanlar için yerinde bir tabir olmuş :))
Post sahibi sende canını sıkma bence çokta tatlı görünüyorsun mesela benimde ilkimde yoktu göbek ama 2.de baya büyük bir göbüşüm olmuştu kimseye kulak asma boşver:)
-Reklam-
+2 oy
(5,384 puan) tarafından
Senin karnın senin bedenin senin bebeğin. Nasrettin hocanın bir fıkrası var çok severim. 

Hoca çarşıda yürürken dalkavuğun biri yanına yaklaşmış.

Hoca demiş filanca bir tepsi baklava ile demin buradan geçti demiş. Hoca dönmüş ee BANA NE demiş. Adam hemen atılmış ama hocam sizin eve gidiyordu. Hoca durur mu yapıştırmış cevabı SANA NE.

Bir sıkıntı var mı diye sorulur ama o da patavatsızca değil usulü ile sorulur.

Dostlar gerçeği söyler ama gerçeği de bal eyler öyle söyler. Boş ver hiç takılma.
(582 puan) tarafından
Yok kimse bebeğin durumunu sormuyo kız mı erkek mi karnın niye bu kadar çok çıkmış kilo mu aldın diye soruyolar gerçekten de sana ne diceksin
(5,384 puan) tarafından
Üslubu olamayan konuşmaları kısa keserim sen de öyle yap tavsiye ederim
+1 oy
(6,753 puan) tarafından
Göbek bazen ilk aylarda çıkabiliyor gazdan vs ☺️ birde zaten gobekliymissin. Benim ilk aylarda cok belliydi sonradan küçülmüş gibiydi. Banada göbeğin hic yok dediler. Olsa da soyleniyorlar olmasa da soyleniyorlar. Bebeklerimizin sağlığı yerinde olsunda gerisi önemli değil. 
+1 oy
(51 puan) tarafından

Neden tatlı canını sıkıyor sun ki benim 2 aylık okadar bazen bebeğim büyük de saklıyorum sanıyorlar 3. Hamilelik benim ilk te öyle di 2 aylık ikin 5 aylık gibi durur du ohhhh ne güzel hamileyim belli oluyor en sevdiğim :P

+1 oy
tarafından
E olabilir benimde 4 aylıktım göbeğim hiç yoktu son üç ayda bir çıktı şok oldum onların dediğine bakma kilo da alabilirsin verebilirsin de :) sağlıkla doğur inşallah 
+1 oy
(1,961 puan) tarafından
Karnın çıkmaz aaa Karnın yok Karnın çıkar  aaa Karnın  erken çıkmış derler her lafa maydanoz olurlar herseye burnunu sokarlar kimene tövbe estağfurullah  çıkar çıkmaz bu senin elinde değilki  herseye laf söylemek zorundalar   
0 oy
(1,531 puan) tarafından

Aman onlara bakma sen çıkana çıktı çıkmayana emin misin hamile misin gobegin yok falan filan kime ne ya bı anlayamadilar burunlarını sokmamalari gerektiğini :angry:

(582 puan) tarafından
Ay gerçekten insanlar ne kadar çok seviyor boş konuşmayı
0 oy
(9,577 puan) tarafından
Banada neden karnın büyümüyor diye beynimi kemirdiler.
(582 puan) tarafından
Ben içe doğru büyütüyorum dersin
(9,577 puan) tarafından
Benimki doğdu büyüdü anaokuluna gidiyo bir daha hamile kalsam derim öyle:)
0 oy
(943 puan) tarafından
Bende 23 haftaligim 14 15 haftada seninki gibiydi hemen çıktı göbeğim.. ve ben 9 kilo aldım bile..her gören doğuma az mı kaldı diyor. Öyle dendikce daha da yiyesim geliyor şu saate kadar her şeyi yedim :) ilk hamileligimde toplam 13 kilo almıştım bunda çok olcak gibi..
(582 puan) tarafından
Hamileyken de yemiceksek ne zaman yicez ayolll
(943 puan) tarafından
:)) de mi yaa amaann..
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Bende oyleydim 9 aylikken herkes ikizmi falan diyordu. Konusurlar cok konuşurlar bi susmazlar
0 oy
(1,598 puan) tarafından

Amaann onlar her haltı bilen ordinaryüslar çek sektörü gitsin benim karnımı görsen kendine hayret ederdin :D

Bu arada maşallah sübhanallah size bebe yapılı olacak Allah'ın izniyle ❤️ benim oğlum kilolu değil ama maşallah boylu iri olacak bu bebee ♥️♥️♥️

(582 puan) tarafından
Doktorda önde gidiyor şişko olcak bu dediydi ahshsh aman sağlıklı olsunlar da büyük olsunlar
(1,598 puan) tarafından
Hah işte sihirli cümle bu sağlıklı olsun da onları duyma sen daha neler neler söyleyecekler herbokologlar
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Rutin gaz o ya sonra göbeğe dönüşüyor sabahla gün icinde fark vardır bende göbeğim büyümüyo diye söyleniyorum 33 e gireceğiz yoktur bende iki kilo bebek :)
0 oy
(9,178 puan) tarafından
Bir bu kalmıştı konusmadiklari
0 oy
(1,241 puan) tarafından
4 aylıkken benimde böyleydi. Hatta biraz sonra doğuma gidecek gibisin derlerdi. Benim doktorum da bazı insanların iç karnı büyük nolur karnı geç çıkar veya çok az çıkar ama bazı insanların iç karnı dar olur brbek olduğu gibi dışarı çıkar demişti. Benimde aynı böyle olduğu için normalde ilk gebelikte hareketler geç hissedilirken ben 14-15.haftamda bebeğimin hareketlerini hissetmeye başlamıştım ve herkes bana atıyosunya  bu haftada hissedemezsin bağırsaklarının hareketleridir falan demişlerdi bende doktorun söylediği şeyleri söyledim ondan sonra kimse böyle bişey demedi bana. Herkesin bedeni farklıdır ama dar görüşlü insanlara ve bilgisiz insanlara laf anlatmak kadar yorucu hiçbirşey yok bu hayatta. He tabi yine bildiğinin doğru olduğunu savunanlar oldu tabi bende he deyip geçtim. Boşver bende takıyodum ilk zamanda sonra dedimki ha bunlara konuşmusum ha taşa konuşmuşum he de geç hepsi cahil cühela. Sağlıkla gelsin bebişin❤
(582 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim. Valla bazıları doktor ne bilirmiş diyor üstelik. Boşuna gidiyoruz biz doktora bencede doktorlar bişey bilmiyor biz akrabalara soralım onlar anlatsın
0 oy
tarafından
Bana da hamileyken göbeğin yok diye ki (vardı), doğumdan hemen sonra da göbeğin var diye ki (yoktu) laf etti biri adı lazım değil  :D 

Yani gebeyken çocuğu besleyememissin demeye getirerek dogurunca da doğum göbeğin kalmış vücudun bozulmuş diye gülerek söyledi. Zayıf bir insanım çünkü hazmedemiyor. 

Amaç belli moral bozmak olsun da nasıl olursa olsun isterse ortada görünür bişey olsun olmasın karşıdakini üzmek isteyen bir yolunu buluyor. 
(582 puan) tarafından
Hamilelere karlı hassas davranmaları gerektiğini düşünemşyılar. Belki sen öyle dedin diye ben kendime dert edicem yemeden içmeden kesilicem mutlu mu olucaksın yani. Söyledikleri şeyler insanları üzer mi üzmez mi düşünmüyolar
0 oy
(1,459 puan) tarafından
Benimde ilk hamileliğimde gören herkes niye bu kadar büyük karnın diyordu 3 kuzenimle aynı anda hamileydim en büyük göbekli bendim göze batiyordum 

Şimdi yine hamileyim gobegim yeni yeni belli oluyor 28 haftadayim 

Yani her hamilelik farklı 

Cinsiyetiniz ne acaba 
(582 puan) tarafından
Aynen öyle. İlk kızımda da 4 aylıkken hamile olduğum belli oluyordu ama minicik göbek vardı bunda da böyle oldu napabilirim. Cinsiyet kız canım
(1,459 puan) tarafından
Benim ilki erkekti maşallah ikiz gibi karnım vardı
Bunda cinsiyet belli deil en son kıza benzettiler akşamları çıkıyor sabahları iniyor karnım
(582 puan) tarafından
Biraz fazla yesem benimde daha fazla çıkıyor ama genel olarak hep böyle
0 oy
(4,648 puan) tarafından
Ay benim de keşke çıksaydı çok isterdim ne güzel işte
(582 puan) tarafından
Sana da karnın niye yok bebek beslenmiyor mu diye sorarlar
(4,648 puan) tarafından
Of aman neler neler dediler hatırlamak dahi istemiyorum sen hamilleliginin tadını çıkar kimseyi kafana takma
0 oy
(4,141 puan) tarafından

Takma kuzu benimde kızıma hamileyken böyle erken çıkmıştı karnım herkes göbek diyordu ama ben göbek olmadığını biliyordum kimseyi takmadım hiç valla :)

0 oy
(10,882 puan) tarafından
Aman sende ben 11 haftaliktim otobüste yer verdiler düşün boşver takılma 
0 oy
(3,072 puan) tarafından
Kendinde diyon cnm kilolu hamile kalmssin gayet normal göbeğinin erken çıkması millet bu ota şeye laf bulur karbin çıkmasa niye çıkmadı derler salla 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 934 göst.
8 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Cimcime (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 120 göst.
1 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eslemree (1,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 469 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 549 göst.

406,305 soru

12,181,755 cevap

36,682 kullanıcı

...