23 yaşındayım 3 yıllık evliym ve 22 aylık bi oğlum var. Lise mezunuym. Kizlar bsyleryapmak istiyorm bi yanım açıktan tyt ye gir üniversite oku diyor. Bi yanım ise direk ortaöğretim kpssye gir diyor. Ama kpss kitapları cokkkkkk pahali ve hicbir bilgim yok genel kültür sıfır.
Meslek lisesi değilsen yani düz memurluk istiyosan atamaları çok az ve puanları çok yüksek. Genel kültürüm yok diyosun halledebilirsin onu önünde 9 ay gibi bi zaman var. Üniversite için de 23 yaşındasın daha. Bu sene olmasa bile güzelce çalışırsan 2 sene gibi bi zamanda güzel bi yeri kazanırsın diye düşünüyorum. Ben de yks sınavına hazırlanıyorum 28 yaşındayım soru tarzı hersey değişmiş temel çok yok sıfırdan basladim herseye. Hamile olduğumu öğrendim ikinci kızıma doğumdu adaptasyondu bisey yapamadım hala çalışıyorum senin tek çocukmuş sen daha rahat hazirlanirsin. Benim sana tavsiyem yks ye hazırlan kpssye de gir. Genel kültüre de son bikac ay bakarsın. Rehberlik konusunda üniversite için gri koçu kpss için kpssnin dnası diye YouTube kanalini tavsiye ederim. Konuları içinse bence YouTube özel hocalardan dershaneden daha iyi önümüze sunulmuş nimet.
1,487,056 soru
24,310,084 cevap
344,694 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın