0 oy
64 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar merhabalar sırf bu sorunum yüzünden buradayım. Kızım 8 ayı doldurdu ben çalışıyorum ve kızım hiç bir şekilde ek gıda yemek istemiyor. Doğduğundan beri sadece anne sütü veriyorum sağdığım sütü biberonla bile içmek istemiyor bi çözüm arıyorum ama bulamıyorum acaba ben mi büyütüyorum? ek gıdaya geç mi kaldım, bilmiyorum 2 tane dişimiz de çıktı ama yinede ek gıda yemiyor tecrübeli annelerden fikir istiyorum.

4 Cevaplar

0 oy
(6,075 puan) tarafından
Sebzeleri haşla önüne koy bırak kendisi tanısın mutlaka ağzında koyacaktır BLW en güzel ek gıda sevdirme yöntemidir. Kesinlikle zorlama emzirdikten 1 hatta 1.5 saat sonra ek gıda ver hemen ardından verme acıkmasına müsaade et.. Ben ilk BLW yaptığım dönemler herkes bana kızardı çocuk ortalığı batırıyor diye ama ben dinlemedim kek yaptım önüne koydum kendini batırdı ama yedi brokoli patates havuç haşlar önüne koyardım oynaya oynaya yerdi :) 
(1 puan) tarafından
Boğazına kaçar diye biraz tedirginim birkaç defa önüne birşeyler koydum ama sadece elimde ufaladı ve bıraktı ama önerdiğinizi deneyeceğim
(6,075 puan) tarafından
Kaçmaz merak etme
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ek gıdaya yeni mi başladınız anlamadım. Normalde 6. Ayında başlanıyor ek gıdaya. O da tadımlıklar zaten. 8. Ayında et yemeye filan geçmiştik o zamanlar. 
(1 puan) tarafından
Bizde 6 ayda tadımla başladık ama hala tadım gibi devam ediyor ne yese bir seferlik kaşığın ucuyla yada hiç yemiyor
0 oy
(11,221 puan) tarafından
Benimki de hiç bişey yemiyor ağzını kitliyoe 10 aylık olacağız bizde 
(1 puan) tarafından
Böyle nasıl devam edecek bir süre sonra anne sütü de doyurmaz dedi doktorumuz
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Ya benkmki de 7 buçuk aylık.1 günde zar zor iki kaşık ek gida yedirebiliyorum kendimi çok kötü hissediyorum.Sevdirmek için herşeyi yapıyorum olmuyor.Zamana bıraktım ben de

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 106 göst.
+1 oy
7 cevap 271 göst.
0 oy
3 cevap 72 göst.

406,123 soru

12,175,968 cevap

36,652 kullanıcı

...