Kizlar ben 2 yasindayken annem vefat etmis babam yeniden evlenmis disardan bakanlar ne guzel buyuttu cocuklari diyolar cunku disardan kendisi tam bir melek gorujuyor ama icerde bize yasattiklari kucukken kardesimle yedigimiz dayaklar kufurler hakaretler oyle seyler yapti ki bize soylesem inanmazsiniz bile buyuyunce bu sefer psikolojik siddet hicbir yaptigimi begenmeme surekli rekabet hali millete beni kotulemeler neyse evlendim bu sefer esimin ailesiyle esimle arami bozmalar sayesinde inlarla da kotu olduk akrabasi oluyorlar onun simdi diyeceksiniz ki niye bu kadar taviz verdin ama ben saf bir insanmisim anne olarak gormustum onu gozum yeni acildi az once esimle siddetli kavga ettik anasi babasi cikti babasi diyo ki dugune 1 hafta kala o deli demisti annen keske almasaydik diyo bende dedim ki sizin hakkinizda da uzak dur onlardan dedi bana hangisine inancaz simdi dedim yani kisaca evlendim yine kurtulamadim normal bir sekilde hal hatir sormaya arardim konu hemen esimin ailesine gelirdi surekli doldurus hali bende ***** gibi hep onun laflarina kandim ama dedihim gibi ben hep anne olarak onu bildim sevdim ama o resmen yuzume farkli arkamadn farkli kinusuyomus herkese duyunca kaynar sular dokuldu basimdan en sin yasanan olaydan sonra irtibati tamamen kopardim zaten kac aydir konusmuyordum onumla simdi bide deli diye laf soylemis benimle ilgili dugune 1 hafta kala beni onlara onlari bana kotulemis resmen ayirmaya calismis yalan fitne fesat diz boyu kendime o kadsr kiziyorum ki ne s.alakmisim diyorum butun hayatimi alt ust ettinya mahvetti beni Allah nasil biliyorsa oyle yapsin bana yaptiklarini cekmeden can vermesin insallah oyle doluyum ki saatlerdir agliyorum rahatlamak icin insan nasil bu kadsr nefret dolu olabilir ya bir insan nasil bu kadsr kotu niyetli olabolir ne istedin benden ben seni anne olarak bildim sen beni resmen rakip dusman olarak gormussun oyle zoruma gidiyor ki Allah kimseyi annesiz birakmasin su hayatta..