Kızlar kaynanamla beraber oturuyordm evimi bundan 8 ay önce ayrdim kendi evime geçtim orda iken eltilerimle iyi idim sorunum yoktu bir yere gitselerdi yani çağırırlardi ama evimi ayrdigimdan beridir hepsi bana karşı soğudu gibi bunu hissediyorum yani beraber toplanirlar beni cagrmazlar evime yakın aramizda 2 dk bulunan eltime gelirler bana asla ugramazlar 8 aydr benim evimi asla gormediler hiçbir şekilde hayırlı olsun bile demediler ben evimi taşıdıgim ilk gün herkesin yüzü bozuktu resmen kimse benle konuşmuyordu anlamıştım biraz kıskançlık ve kızmanjn olduğunu beni sevmiyorlar çünkü iyi anladm bunu. Şimdi ise soru bu bunlar davet koymuşlar sıra ile birbirlerini davet ediyorlar bnde eşime dedim benim evimi görmeye gelmemiş insanları, birbirlerini çağırıp beni yanlarına almayan çünkü gözümün önünde kadın diğer iki eltimenşunu söyledi düğün bitsin gidelim bize oturalım çay içelim dedi iksiini çağırdı ben yanında idim kıs kıs gülüyordu bana bakıp. Yani bunu gördüm ister istemez biraz alındım kızlar benim amacım evime gelip hediye vermek fln değil sorun evimi değiştigimden beridir çok değiştiler bana karşı bide bir kere olsn bile çaylarını içmeye gidelim demediler bnde buna kızıyorm işte biraz . Sizce ne onların davetine gitmeye nede onları çağrmama konusunda haksz miyim yani sonuçta evime gelmeyen insanları niye evime davet edeyim ki haksız mıyım bilmiyorum akıl verin