Şimdi kızlar dün akşam kaynanamlara gittik kayınpederin doğum günü varmış hamile hamile oralara gittim sırf kocamın hatrı kırılmasın diye neyse mutfakta kaynanama görümcelere yardım ediyodum kaynanamın küçük kızının nişanlısıda geldi bana selam verdi abla nasılsın kaç ayın kaldı vs diye o böyle insanın agzının içine girip konuşmayı sever bende tam tersi yani arada mesafe bırakırım biriyle konusurken özellikle bir erkek sonuçta kardeşim değil bişeyim değil biraz ondan öteye gittim konusurken oda gülerek dediki abla ne kaçıyosun ya diyince bende dedimki şurdaki tabakları alıcam salona masaya götürcem dedim kaynanam patavatsızı kalktı ne dedi biliyormusunuz damadına sen onu dogurtucan sandı heralde ondan uzak durmuştur senden dedi ben döndüm kaldım yani jeton düşmedi bu sabah aklıma geldi bu konuşma okadar kötü hissettim ki insan damadına gelini hakkında nasıl böyle bişey diyebilir aklım almıyor ya varya yoksa damadı kendi oğlunu bile damatlarının yanında eziklediği oluyor tamam hadi orası beni alakadar etmez ama damadına sen nasıl dersin böyle bişeyi gelinin senin namusun degilmi ben bacaklarımı açıcam damadın gelip benimi dogurtacak okadar sinirliyim ki akşam eşim gelsin konuşcam onla kadın zaten ikide bir bana iğneleyici laflar sokuyordu önceden aramız mesafeliydi ben eşim üzülüyor diye gidip gelmeye başlamıştım ama bu saatten sonra eskisi gibi olucam yine bunlara iyi niyetle yaklaşınca boku çıkıyor