0 oy
383 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,459 puan) tarafından

https://www.instagram.com/reel/C1rpHOMN3a2/?igsh=MWE2YzBtdjdzcWMweg== 

En azindan acı gercekleri carptirio insanin yuzune yuzune:)lafa gelince vatan askiymis memleketmis fasa fiso zirvalamio gercekte olani soyluyor.:) 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Valla ben orda kazanip burda yiyip uzerine aglayani dinlemiyorum. Gitsin az otede aglasin :) 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tutmayın beni Almanya ya gidiyorum... 
tarafından
Orası daha iyi de bana mı demiyorsun yoksa:)
tarafından
Tabiki daha iyi iskandinav ülkesi :))))
tarafından
O zaman peşinden geliyorum:) sen bensiz sıçmaya gidemezsin ona göre :)
tarafından
Hiç meraklanma :)))
(6,459 puan) tarafından
Aynn en yuksek refah seviyesi o ulkelerde:) oralara gdebilirsen almanya turkiye gibi kalir gozunde:))
0 oy
(4,424 puan) tarafından

Yaşam şartları çok güzel ama ben ülkemden vazgeçmem burda rahat rahat ırkçılık yapabiliyorum :)

0 oy
(8,205 puan) tarafından
Gurbetlik durumu falan filan olmasa imkan olsa giderim valla ne vatan aşkı ne millet seysi tutamaz jsjsjsj
0 oy
(4,688 puan) tarafından
Evet bu adam çok güzel anlatıyor Almanya'da yaşayanlarin zoruna gidiyor yorumlarda hep adami linc ediyorlar.
(6,459 puan) tarafından
Aynn diorum da vatan millet aski diye diliyle soyluyorlar ama kalben nekadar aciyolardir bize kimbilir vatan millt zirvaladiktan sonra eve gdip sukur namazi kiliyolardir orda olabildikleri icin:)
(4,688 puan) tarafından
Kesinlikle  :))) akrabalar birşey istemesin diye kendilerini acindiriyorlar o yüzden en fakir onlar :)))
(2,145 puan) tarafından
Ben de şeyi anlamıyorum burası zor gurbet bilmem ne diyorlar ee o zaman çıkın gelin memleketinize. Zorla mı tutuyorlar. Oraların şartları daha iyi işte :)
(4,688 puan) tarafından
Olur mu gelirler mi orada duzenleri varmış :)) buraya gelseler iki gün sonra geri kaçarlar
0 oy
(1,463 puan) tarafından

Ay hiç gulesim yoktu valla herkes ayrı telden konuşuyor kimisi ayni Türkiye gibi diyo kimisi de böyle;) ama ben imkan olsa giderdim ya

(6,459 puan) tarafından
Yok be  birim para olarak bak olaya 1500 euro aliyorum diyor. Yani burda 1500 tl maas aldigini dusun.  Esitle paralari kuru ortadan kaldir. Onlar bir ay etinden sutune rahatca yasayip coluk cocuk gezme okul hobileri kurslar ev araba şu bu herturlu aktivite yetiyor 1500 birim paralari. Burdaki 1500 birim para ile ne alinio bir markete gir cik zaten 800 1000 den asagi cikilmio kahvaltilik meyve sebze. O da zaten bir haftalik yada 10 gunluk kadar yetecek sey.:)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 871 göst.
12 Ocak 2019 Diğer kategorisinde Emine21 (1,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 305 göst.
22 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde 2oğlanannesi (3,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 266 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,008 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.