Kızlar daha önce demistim yüzügümu kizimin küpelerini görümcemin kızı caldi biliyorum ama diyemedim diye . Kaynanamin görümcesi geldi yılbasinda .bende iki gun once davet ettim kaynanama gitti yani 7 gun kaldi 5 gunu beraberdik diyebilirim . Bize geldiklerinde ac ti konuyu yilbasinda benim oglana dedesi paravermisti eline digerlerinede vermisti ama benim oglanin elinden paralari almis gorumcemin kizi o kalabalikta ne bulsa almis.ben gordum kizdim agladi zirladi neyse kapattim konuyu .onu sordular bana kim caldi falan anlattim o iste benim üstüme atti kaynanan dedi görümcesi iste nelerimi calmis senin kaynanan bi gorsen ev tasidim yerlestirmeye geldi bana herseyimi calmis ceyizimi annemin yaptiklarini baddaniyelerim carsaflarim hic utanma yok ben calisiyodum guvendim evde biraktim oda herseyi tasimis arabaya dedi.sok oldum benim dedi yuzume bakamiyo dedi evine sokma o cocuklarida evine sokma bak benim yigenim gine bisey olsun istemem ama gene icine girme evine sokma kitle yeryeri dedi. O gun kitledim onlar gelmeden heryeri ama kim bilir kimin evinden neler calmadi ay esime diyemiyorum bana bak bebeklerim vs birsuru seyim gitti dedi bak bi dedi ama kime neye bakiyim bilmiyorum ya valla öyle igrendim oyle zoruma gittiki anlatamam