+1 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (5,297 puan) tarafından
Ayyy çok sevindirik oldum kızlar 3yıldır nerdeyse her gün bir pakete yakin bazen 2paket içiyordum gecen hafta bugün birakcam dedim ve bıraktım sadece bugün teyzenin biri içiyordu o sira çok canım istedi darisi kilo vermeye ins.d.d. bugünde diyete niyet etcem.d.d.d

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Sabah o iğrenç ağız kokusu ile uyanmama rağmen darısı başımıza diyemiyorum çünkü sigara içmekten çok keyif alıyorum :angel::P

-Reklam-
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Ayy darısı herifime inşallah:)
(5,297 puan) tarafından
Kafasında bıraksın canım ilk önce.d ben gecen hafta saçım kpktu o kadar iğrenç kokusu geldi ki benim midem bulandı eşime sordum yok mok dedi de ondan önceki bir gunde saçın bi değişik kokuyor demisti ben sampuandan sanmıştım galiba onu ima etmiş o an anladım birakxwm dedim çok şükür bıraktım.d en zoru kilo vermek bakalım onu becerebilcemmi.d
(1,628 puan) tarafından
Bende onu becerdim işte kilo veriyorum hemde süper gidiyor netfitonline diyetisyenden yardım alıyorum kesinlikle tavsiye ederim aç kalmadan sürekli biseyler yedirecek kilo verdiriyor
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Daha önce 2 sene ve 3 sene ara verip sonra tekrar başlamış ben :D
(5,297 puan) tarafından
Var kız burda kaçak sigaralardan milona mentollü.d.d
tarafından
Bende öyleydim hamileliklerde emzirme dönemlerinde bırakıyodum sonra hop tekrar başlıyordum en son sağlık ocağına gitmeye karar verdim iyikide gittim
Ama champix şuan piyasada yok diyorlar mutlaka başka ilaç vardır sigarasız hayat çok güzel
(5,471 puan) tarafından
Kız biliyorum ya. Aslında benim ciğer de istemiyor. Başladığım zaman öküz gibi içtiğim için. Öksürük balgam iğrenç oluyor. Kokuyor bir de. Ya belki başlamam. İnşallah başlamam. Bana dua etsenee :( sigarasız bi hayatım olsun benim de. :(
(5,297 puan) tarafından
İnşallah kuzum eşimin dediği gibi diyimmi sana.d.d. bak aylık 2kilo et parasını çöpe atıyorsun aylık iki pantolon parasini çöp yapyosun diye.d.d.
tarafından
İnşalla içmezsin canım yani bakıyorum da o zamanlar ağzım yüzüm ayrı kaymışti yüzüm kararmisti elim kıyafetim iğrenç kokuyordu şimdi aynı şeyleri eşimde görüyorum hergun kızıyorum bırak şu illeti diye
0 oy
(8,274 puan) tarafından

Evlenmeden önce içmeyenben evlendikten sonra içmeye başladım dert sahibimi oldum ne :Dama bir paket oturup içemem, 3-4 dal günde okadar 

(5,297 puan) tarafından
Yok ben evliliğin 4.yılından sonra başladım adamlar bizi dert sahibi yapiyor
D.d.
(8,274 puan) tarafından
Oy kıyamam aynen ☺️☺️
0 oy
(1,593 puan) tarafından

Nereye bıraktın kız :D tebrik ederim canım diyette işe yararsa yaz mutlakaa ♥️

(5,297 puan) tarafından
Valla en çok onu istiyorum bir yirmi kilocuk gitse daha ne.d.d.d.d
(1,593 puan) tarafından
Ayıptır söylemesi benim de. Bir 25 kilovuk varda :s
(5,297 puan) tarafından
Sarilip aglayakmi.d.d.d.
(1,593 puan) tarafından
Sarılalım aşko:D
0 oy
(6,634 puan) tarafından
Bu sürede strese girmemen lazım ben çok denedim 5 ay 3 ay bırakıp başlamışligim var sonuç tekrar tekrar başladım en ufacık streste elim gözüm hemen sigara aradı inşallah sende öyle olmazsın 
(6,634 puan) tarafından
Abooo benden daha kötüüüü;)))
(5,297 puan) tarafından
Öyle bir reklam vardı dimi biz küçükken.d
(6,634 puan) tarafından
Ne kadar küçükken ben daha çıtırım sjsjsjsj 25 değilim 26 olmadım daha :))))
(5,297 puan) tarafından
Aman bir iki yas var aramızda abla de kiz bana.d.d.d
(6,634 puan) tarafından
Olur applammm :D
0 oy
(11,243 puan) tarafından
Sigarayı bıraktıysan kiloyu da verirsin. 
(5,297 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Sigarayı bırakan zor kilo verir.once zayiflasaydin sonra sigarayı biraksaydin.sigara bırakmak kilo yapıyor:)
(1,241 puan) tarafından
Niye sigara bende kilo yapıyor ki ya :D
(2,546 puan) tarafından
Su icsen yarıyor demekki:))
(1,241 puan) tarafından
Valla aynen öyle :)
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Ayyy darısı bana hamileliğimde bıraktım bebeğim doğduktan 4 ay sonra tekrar başladım stresten :(((
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Kararlılık önemli tabi, helallll

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 477 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Aysemm (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 344 göst.
30 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 626 göst.