0 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından
iyi geceler arkadaslar 

acaba benim gibi tek cocuk dusunup sonradan fikri degisen kac tane anne var merak ettim benim oglumun zor bi bebeklik donemi oldu kolikti sonra butun herseyi cok zor gectigi icin bidaha cocuga tovbe etmistim ama buyuk konusmamak gerekiomus suan oglum 4 yasinda bende 7 aylik hamileyim isteyerek oldu 2. bebegimde ama nasil istedim nasil oldu inanin hic anlayamadim benim gibi olan varmi acaba sonradan fikri degisen cunku tek cocuk olmak bence cok zor olurdu

23 Cevaplar

0 oy
(1,243 puan) tarafından
Bende hiç istemiyordum hem gebelik psikoloji hem lohusalık depresyonu çok yalnız kaldım destek görmedim eşim yanımza bir ay sonra gelebldi ailesi el gbı yokladı annem çalışıyordu  korona zamanı saglık sektörü izin vermedi aç kalır mı insan ilk gün  de ben aç bile kaldım sezaryan da yaşayan bilir muhtacsn birine  asla ıstemiyordum oglum yalnız buyusün ıstemiyorm ben yalnızm tekm   bi oğluma daha olacak 7 aylıgm bnde 3 bucuk yaşında oğlum ama artık Cok tahammülszleştm hareket etmeleri kısıtlandlça üzülüyorum kızınca:(
-Reklam-
0 oy
(5,442 puan) tarafından
Ben istiyorum bir oglum var rabbim birde kız evlat nasip etsin iki meyveyide tattirsın ama simdi degil oglum okula baslayınca
0 oy
(330 puan) tarafından
9 aylık kzim ve düşünmüyorum basta bu hayat şartıyla kzima güz3l bi gelecek sanmam gerekiyor diye dsünüyorum ki eşimde bna tamamen bırakmış drumda ve çok zor bi kızım var psikoloji olarak eşimde bende çok yıprandık tabi ki nasip meselesi olacağın önüne geçemeyiz ama suan ki fikrimiz de yok ilerleyen zamanlarda belki de tek kalmasın diye bi kardeşi olsun diye düşünebiliriz blmiorum kısaca 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 372 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nimbus (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 71 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Prensesannesi38 (14 puan) tarafından soruldu

410,133 soru

12,331,744 cevap

39,226 kullanıcı

Kategoriler