0 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 13 aylık bebeğim inek sütüne başlıyoruz bu aylarda market sütü verdiniz mi bilgim yok bu konuda internette bulamadım nasıl tercih etmeliyiz ?

7 Cevaplar

+1 oy
(7,459 puan) tarafından
Hiç vermedim düşünmüyorum doktorlar da önermiyor onun yerine peynir yumurta yoğurt bunları veriyorum 
tarafından
Evet onları yiyor da herkes verilmesi gerekiyor falan diyince suphede kaldım
(7,459 puan) tarafından
Yok canım hiç bir faydası yok kansızlık yapar tam tersi
tarafından
Teşekkür ederim canım benim ❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(1,571 puan) tarafından
İçim devam sütü veriyorum ama 18 aylık yeni vermeye başladım şimdide bir tek onu içer oldu
(13,602 puan) tarafından
Kuzum nasılsın?
Benim kız da gece iki kere kalkıyor içip geri uyuyor 200 ml iki tane
Dün su kariştırıp verdim tadını beğenmedi uykuya geçerken bitirmedi bıraktı sofradan yedu
Gece bir kere içtı ikincıyı yarısını içmiş geri verdı
İnşallah bırakır
(1,571 puan) tarafından
İyi olmaya çalışıyorum canım sirinim ya yine uykusuz yine perişan hale devam benim sıpa bu ara tek yediği içtiği süt oldu mamada içmez oldu napicam bilmiyorum efe bey nasıl ❤️
tarafından
Vermesemmi acaba yorumlardan biraz çekindim :)
(13,602 puan) tarafından
Efe full memede dünden beri
(1,571 puan) tarafından
Maşallah kilosu nasıl efenin
Zeynep canım valla sen bilirsin normalde doktor 2 yaş drdi ama birşey yemeyince verdim
0 oy
(685 puan) tarafından
2 yaşinda başladım oda hergun değil ara ara  250 ml kadar içine biraz da şu katiyordum kabız ettiği için 
tarafından
Daha var vaktim o zaman teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(13,602 puan) tarafından
Pınar devam sütü veriyorum 
tarafından
Herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı
(13,602 puan) tarafından
Yok  cnm
tarafından
Teşekkürler ❤️
0 oy
(277 puan) tarafından
26 aylık kızıma hiç vermedim vermeyi de düşünmüyorum. Hem iştahını kapatır hemde kansızlık yapar. Zaten kalsiyum oranı peynir ve yoğurda göre daha düşükken boşa şişkinlik yapmasın kendi şahsi fikrim.
tarafından
Bende vermiyorum da aile büyüklerini bilirsiniz herşeyi biliyorlar ver diye direttiler sormak istedim bilmediğim için ❤️
(277 puan) tarafından
Kayınvalidem bir iki defa söyledi vermeyeceğimi söyledim net bir dille bir daha söylemedi. Annem hiç ver demedi çünkü çocukken bana da içirememiş kardeşim kutu kutu içerdi kansızlığı olunca doktor bıraktırmıştı bıraktırana kadar çok çekmişti o yüzden hiç adını bile geçirmedi :)
0 oy
(3,073 puan) tarafından
İnek sütü son zamanlarda önerimiyor canim onun yerine yoğurt, peynir,kefir vermek gerek
tarafından
Yoğurt peynir yumurta bunlarda sıkıntı yok çok şükür sütü vermesem de olur o zaman teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(1,782 puan) tarafından
İnek sütünün emilimi az ve gaz yapıyormuş en iyisi öarketlerde keçi sütü var o
tarafından
Keçi sütü sıkıntı yapmaz dimi bu yaşta
(1,782 puan) tarafından
Yok canım ben 9 ayda vermiştim dr önerisiyke bağırsaklarına da iyi gelmişti

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
12 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mryftma (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 268 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Evin6231 (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 183 göst.
24 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ummu ahmet yasin (2,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 507 göst.
17 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 021821 (1,373 puan) tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,432 cevap

36,631 kullanıcı

...