0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (1,700 puan) tarafından
Kizlar bı kaç sorum var 

Hamilelikte çok pimpirikli olup sürekli doktora giden var mı

İkinci sorum detaylı ultrason çok gerekli mi doktor bebisin hareketi az dedi detaylı ultrason girmesem olur mu fiyat çok devlet randevu vermiyor

Üçüncü ise 21 haftada erken doğum riski olan varmi sancım var doktor erken olmasın diye progestan verdi ama kanamam yok

5 Cevaplar

0 oy
(3,355 puan) tarafından
Detaylıya girsen iyi olur bende ikili üçlü testleri yapmadım sadece detaylıya girdim önemli bence 
(1,700 puan) tarafından
Ne dedi ki peki canım
(3,355 puan) tarafından
Çok şükür birşey çıkmadı herşey normal çıktı
(1,700 puan) tarafından
Çok şükür canim
-Reklam-
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Niye kimse yorum yapmıyor ya
(1,700 puan) tarafından
Evet canım öyle dedi
tarafından
Pimpirikli olman normal hassas dönemdeyiz bend 20 haftalık oldum detaliya git canım asıl pimpirik yaptığın için gitmelisin daha detaylı görürsün hemde için rahat eder bol dinlen stres mi yaşıyorsun bu dönem erken doğum riski o yüzden olabilir . Ne yaşadın da Dr erken doğum riksi dedi sebebi var mı acaba
(1,700 puan) tarafından
Evet canım bı kaç ailevi problem olmuştu ama o kadar stres yapmadım aslında demek çabuk etkileniyor bebek
tarafından
Evet bebisler hissedermis inşallah skinti kederin her ne ise geçer her şey gönlünce olsun
(1,700 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(13,359 puan) tarafından
Ben cok pimpirikli degildim doktor ne zaman gel dediyse o zaman gittim ikisindede. Detayliya girdim ama digerleri cok onemli degildi benim icin. Oglumda detaylida bobrek genislemesi cikti mesela. 3.de benimde 2.gebelikte kanamam yoktu ama progestan kullandim 1 kutu kasilmalarim falan vardi erken dogum olabilir falan demisti doktor ama 34.haftalardan sonraydi
(1,700 puan) tarafından
Hmm benim çok erken o zaman korkmalı mıyım ya doktor da istirahat et detaylıya girmeni öneririm dedi işte
0 oy
tarafından
Bunları bilerek detayliya girmeyecek misin 

Evet detaylı çok önemli oarmaklarina kadar sayıyorlar .ben girdim çıktım bende hamileyim sağlıkla gelsinler inslalah tüm bebekler 35 haftalık oldum bende
(1,700 puan) tarafından
Aminn inşaallah canım ne bilim bişey varsa doğuma kadar bişey yapilmiyormus bilipte daha kötü etkilenir miyim bilmiyorum
tarafından
Orasını sen bilirsin herşeye hazırlıklı olarka gideceksin canım
0 oy
(2,243 puan) tarafından
Aşırı derecede pimpirikliydim her hafta gittim haftada 3 ayrı hastane gezdiğimde çok oldu hiç üsenmeden gezerdim doktorları sorun yaşamıştım bi o günden sonrada bütün hamileliğim aşırı titizlikle geçti öyle bir meyve sebze yikiyordum ki yıka yıka akşam olurdu sırf o yüzden yiyemedim şeyler oldu eridi gitti ben yıkarken doktorum en son beni rahat bıraksın diye yöntem bulmuştu bana bir ihtimal söylerdi bak sınırda bu dikkat et diye bilirdi iki hafta rahat bırakırım onu diye diğer iki doktora gideceğimi bilirdi hemen bir hafta gitmesem asistanı bile arayacak durumdaydı beni neden gelmedin diye doğurdum herkes rahatladı detaylı ultrason en önemlisi 
(1,700 puan) tarafından
Tamam canım sağolasın ben o kadar değilim de yinede gireyim inşaallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 264 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde asminim09 (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 463 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anneadayi54 (968 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,738 soru

23,723,420 cevap

313,074 kullanıcı

...