Bi 5 dolarım var başkada birikmişim yok onuda eşim verdi
Valla çok bişey değil ama kızıma şu ahşap kumbaralardan almıştım hiç bozuk para atmadım içine 4-5 ayda 2 kere gram yaptım kızım için biriktiriyprum
Çok rahat biriktiriyorum sonra hooopp birşey oluyor gidiyor
Eşim tüm parasını bana verir bende oradan 300-500 tirtiklayip saklıyorum hatta 2 ay önce falan telefon aldım eşime diyor ki nerden aldin parayı
Evet var. Bence her kadınında olmalı. Hayatın bize ne göstereceği hiç belli olmaz çünkü. Hakkımızda hayırlısı. Ben yurtdışında yaşıyorum ne kadar biriktirdiğimi söylemem bu durumda doğru olmaz. Bendede alışveriş takıntılığı vardı sizin gibi. Sonra bunun bir sınırı olmadığını gördüm. insan kendi ve ailesinin geleceği için mutlaka birikim yapmalı bunu anladım. Kenarda her zaman için para olması şart özellikle bu devirde. Para biriktirincede bu sefer azalsın istemiyorsunuz harcayamıyorsunuz deneyin
Asla birikim yapmak gibi bir çabam olmuyor bana göre değil bu bütün parama kıyafet alırım ama pardon ipek eşarp almak için bazen kenara atarım bu birikime giriyorsa
Biriktiriyorum ama bende senin gibi dayanamam alışveriş yaparım hatta üstüne borç bile bırakırım adamınn
3 tane gramım bide 50 dolarım var başka yok elime az daha gecse yine yapcamda yapamıyorum
1,492,781 soru
24,391,289 cevap
349,309 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın