0 oy
291 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından
Kızlar sezeryan dogum yaptim 2.5 aylik bebegim var dogumdan sonra ilk 10 gun sutum gelmedi 2.gün direk mamaya başladı doktor sonra üzerinden 1 ay geçti benim sütum anca randımana girdi diyebilirim fakat yinede bebeğimi doyurmuyodu sütüm yetmiyodu ama yinede sagdigimda 60cc 100 cc geliyodu simdi 15 gündür hic sütüm gelmiyo ve bu duruma çok üzülüyorum azıcıkta olsa anne sütü veriyorum diye seviniyodum sırf mamayla büyücek diye psikolojim bozuldu sütümun kesilmesinin ilk sebebi yorgunluk dinlenemiyorumm gündüz uykusu yok uyusa uyusa 10 dakika uyuyor.insanlqr bana o uyurken sende isini yap diyo ben hangini yapayım bi deyin bana evimi temizleyeyim yemek.mi yapayım yoksa o uyudugunda bende yatıp uyuyayim mi zaten yoruluyorum uykusuzluk aldı başını gidiyor kimse anlamıyor kocam dahi . uykusuzluk çok koyuyor kızlar bana benim gibi ayni durumda olan var mi isyan bayrağını çeksem kimin umurunda kimsenin.

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Oğlumu hiç emzirmedim mama ile büyüdü mama zehir deyil neden kendini yıpratıyorsunki 

İşlerinde kalsın çocuk uyudumu sende dinlen 

-Reklam-
0 oy
(4,588 puan) tarafından
Sırf mamayla büyüsün, elinde olan bir durum değil bu.  Benim oğlumda 3. aydan sonra sırf mamayla büyüdü. Gayet sağlıklı, gelişimi güzel. Bu nedenden dolayı asla üzülmedim, olsaydı sütüm devam etmek elbette güzel olurdu ama yok diye oturup kendime dert etmedim. Uyku konusunda eşinin desteği gerekiyor sana, ev işlerini bırak dinlen valla. Madem yardımcı olmuyorsa, evin düzenini, yemeğini sal biraz sen de. Kendine vakit ayır.
0 oy
(907 puan) tarafından
Benmde ilk çocuğumda sütüm olmadı.herkes neler dedi arkamdan kötü inek sürekli mama veriyor diyee ben hep çabaladım.mamadan önce hep emzirdim.7 aydan sonra hiç emmedi oğlum.2.cocugumda kızım agzina hiç mamaa sürmedi mamalar hep çöp oluyordui.annemi kaybettim sütüm kesildi ama asla mama yemedi emerek sütümü geri getirdi.3 bebeğimde 20 gün yoğun bakımda kalmasına rağmen hep emdi.yani anlicagin her bebeğin rızkı farklı kimseye kulak asma benm ilk cocugumu bı tanidikla kiyasladilar o anne sütü alıyor felan diye ama benm oğlum gelişim boy feln hep öndeydi şimdide ondan uzun böylu.agzi olan konuşuyor kimseyi takmayın kafanıza 
0 oy
(3,309 puan) tarafından
Ev yikildigi zmaanlar da oldu uyudum. Ev isi de bitmez ki. Eger uyuduğunda duzeleyorsa uyu yarim saat de olsa. Gunde 1 kere biyle yatman size yetecektir. 

Ha mamada kötü degil. Cok anne var mamayla buyuten
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Bende ilk bir ay verdim sütüm kesildi üzüntüden mamayla büyüdü şuan 3 buçuk yaşında 
0 oy
(13,979 puan) tarafından
Şimdi mutfak dolu beklıyiuor bulaşık

Çamaşır çıktı asacaktım oyle kaldı

Bendede var bir bucuk yaşında artı 18 günlük aynı zamanda uyırlarsa direk uyuyorum 

Yani uyuuuuuuu

Ki güçun olsun 
0 oy
(1,078 puan) tarafından
Ben ilk bir buçuk ay mama ve anne sütü verdim sonra kesildi tamamen mama verdim anne sütü yok 11 aylık oldu yoksa yok yani napacaksin ucunda ölüm mü var 
0 oy
(5,313 puan) tarafından
Canım süt işi genetik mi şans mi artık bilmiyorum ama emın ol uyumakla beslenmekle olmayan süt olmaz varsa çoğalır ancak o yüzden ben yetişemiyorum diye üzülme. He rbebek emecekndıye bısey yok her türlü sen onun annesısın
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Denemekten vazgeçme emzir yemek falan yapma ne ev temizliği hele hiç eşin yapmıyorsa parası yapsın sende söyle dışarıdan ben durmadığı için bebeğim bakanda yoktu soğan sütü artırıyor diye ekmeğin arasına soğan koyup yedim hep kuru ekmek yani 
0 oy
(739 puan) tarafından
Canım ben kendimi iyi hissetmedigim zamanlarda bebegimin yanına yattim yattim uyudum temizlikte beklesin yemekte esin gelince ver çocuğu eline o zmaan yap 

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 1,918 göst.
+1 oy
18 cevap 395 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 941 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde mervegizem00 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 376 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,149 puan) tarafından soruldu