0 oy
247 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (111 puan) tarafından

Elinde 2.el temiz bebek arabası olan satmak isteyen var mı? Travel sistem istemiyorum ama çift yönlü bebek arabası istiyorum eski model. 

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bu resimdekinden sakın alma aklında bulunsun 

(2,134 puan) tarafından
Herkes de bunu öneriyor neden acaba siz kullandınız mı
tarafından
Kullandım 1 yılda benden çok garanti de kaldı on tekerler takıliyor bı kaç kez yolun ortasında kaldık araba bize çarpıyor du sonra kızdım yeni araba aldım ablamda almıştı oda illallah etti değişti ve satana kadar herşey garanti dahilinde deniyor ama sonradan bı araba masrafı çıkıyor
(111 puan) tarafından
Neden bunlar daha kullanışlı bence en azından çevremdekilerin tavsiyesi bu
(111 puan) tarafından
Benim çevrem de bunları öneriyor. Travel sistem nasıl peki 2cocuk binebilir mi
tarafından
Arabanin şekli kullanışlı marka bı halta yaramaz cnm ablam aktif kullanmadığı halde elinde patladı
(111 puan) tarafından
He marka sıkıntı. Ben model açısından attım ya marka fark etmez
tarafından
Hclk e bebekte Maxi var bakım bulursam link atayım ben onu aldım bu tarz ve aşırı derecede kullanışlı garantiside güzel ilgileniyor
tarafından
Kullanışlı ama aynn marka sorun
(111 puan) tarafından
Ya açıkçası sıfırını alacak durumum yok o yüzden buradan sordum belki uygun 2.el bulurum diye
tarafından
İnşallah gönlüne göre bulursun
(111 puan) tarafından
Allah razı olsun İnşallah teşekkür ederim
(87 puan) tarafından
Yaaa ben de bu modeli sepete atmıştım şimdi aklım karıştı.  Neden memnun kalmadınız acaba
tarafından
Model güzel marka beş para etmez  sepete eklediğin modelin bağlantisini eklersen yorum yapa bilirim
(87 puan) tarafından
tarafından
Bu markaya kesinlikle bulaşma cnm bak üstte yorumlarda yazdım aşırı derecede çok dandik civilde Maxi var daha kullanışlı
tarafından
Burdan bağlantıyi kabul etmedi özelden artım canım arabada bir sorun olduğunda güzel ilginiyorlarda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hot mom var eger dusunurseniz 
(111 puan) tarafından
İkizler çok büyük kaba oluyor ya ben onu kullanamıyorum
tarafından
Yaslari kac ki cocuklarinin
(111 puan) tarafından
Biri 2.5 yasinda diğeri 9 aylik
tarafından
Peki disari cikacaginda nasil yapacaksin benimde kizim uc yasina girecek dogum yapcam sirf o yuzden satiyorum ikisinin binebilecegi bir sey olsun diye
(111 puan) tarafından
Valla işte ben çok zorlanıyorum o yüzden çift yönlü olan arabalardan istiyorum
0 oy
(700 puan) tarafından
Ben bundan kullanıyorum canm çok memnunum üç yıl oldu tam ayar açıyorum büyüğü öne koyuyorum küçüğü arkaya koyuyorum heryere gidiyorum çok rahat çok güzel bı araba bana gore
(111 puan) tarafından
Benim arkadaşım da kullanıyor çok memnun aslında. Ama bilemedim alınır mı alınmaz mı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 147 göst.
25 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 221 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 188 göst.
0 oy
1 cevap 46 göst.

404,343 soru